Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
2 transfer bir farklı galibiyete tüm hava olumluya döner sonra 2 eylülde fırsat kovalarsın.

Bugün Erzurum’u da yenemez isen ama, ortalık ayağa kalkar.
Epey endisem var valla, insallah yeneriz. Hala coruma 2 puan birakmayi orta vadede konusacagiz gibime geliyor ama lige cikan yeni 2 takima arka arkaya puan vermeyi dusunemiyorum.

Baya sinir bozar.

Bu arada CL listesi 2 Eylül'de teslim edilecek.

Bizimkiler bence boşuna fırsat transferi bekliyor, çünkü Avrupa'da çoğu ülke kapanınca 1 gün zamanın var şöyle bakinca

Rakiplerin çoğunu izledim özellikle bjk ve fbyi. Medyada abartıldığı kadar etkili oyunları yok. Özellikle bjknin oynadığı oyunu büyük takımlarla oynamadan net bir yorum yapmak doğru olmaz ama bana Salih Özcan güzellemeleri Orkun güzellemeleri falan çok komik geliyor. İlk maçta puan kaybı yapmış olsak da ligde çok zorlanacağımızı sanmıyorum. Çünkü gerçekten çorum maçında bile eksikliklere rağmen kötü değildi oyun. Bizim şu an en önemli eksiğimiz beklerin hücuma katkısının zayıf olması ve ortadan rakipleri delememiz. Kanatların daha rahat alan bulabilmesi için oyunu kenarlara yığmaktan çok orta sahayı daha hızlı geçiş yaparak ve uzaktan şut tehdidi sağlayarak oyunu geliştirmemiz.

Bizimkiler bence boşuna fırsat transferi bekliyor, çünkü Avrupa'da çoğu ülke kapanınca 1 gün zamanın var şöyle bakinca
Acikcasi eskisi gibi o 1 hafta 10 gun sureler oluyordu, onun olmamasi ya da 2 3 gune dusmesini cok pozitif goruyorum ben.

Yonetimlerin abuk subuk o araligi dusunmesini engelliyor

Epey endisem var valla, insallah yeneriz. Hala coruma 2 puan birakmayi orta vadede konusacagiz gibime geliyor ama lige cikan yeni 2 takima arka arkaya puan vermeyi dusunemiyorum.

Baya sinir bozar.
Çorum maçı aptallıktı 7 falan atabileceğimiz bir maçtı, kötü oynadık diyemeyiz.

Bugün de kazanamazsak sıkıntı olur ama.

Okan bu çocuğa da şutu yasaklayacak bak görürsünüz. 3 ay sonra şut çekmeden maç bitirir kıvama gelecek. Sara sane yunus barış apo hiçbiri şut çekmiyor. Mertens bile çok az şut çekiyordu
Hocam öyle bir şey olabilir mi sence yav hoca şut çekmeyin diye bir şey denese torrik 35 metreden bjkye vurur muydu? Her maç abdülkerim açıyı bulduğunda şut çekiyor. Kimse kusura bakmasın Sara yüzünden bu muhabbet çok fazla hocaya yıkılıyor da bizde şutör topçu yok. Ziyech vardı en son. Mertens öyle bazuka şut çeken biri olmadı zaten hiçbir zaman. Batrakov'un da şutlarının öyle bazuka gibi olmasını beklemeye gerek yok çünkü videolarda gözüken Mertens vari köşeye ayak içi deniyor genelde. Bruno en çok da bu yüzden elzemdi bence. Bize attığı golü unutamıyorum elemanın.

Çorum maçı aptallıktı 7 falan atabileceğimiz bir maçtı, kötü oynadık diyemeyiz.

Bugün de kazanamazsak sıkıntı olur ama.
Tabi yav, corumda bir sey yoktu. Bizde biraz ofansif yaraticilik mi denir, organizasyon mu denir ya da ekstra 1 ofansif oyuncu mu artik bilmem 4luk yapacaktik.

Gitsin artik yaw simarik topcu gormekten usandik keske Toreira da gitse de onun yerine de 6 no alsak..
Torreira ile rotasyon yapmasi icin Nhaga’yi aldilar, Lemina icin de Lesley’i. Siz bu yonetime guveniyor musunuz?
Nhaga ve Leyley’le ligde ilk 10’a zor gireriz; Osimhen olmasa kumede kalmaya falan oynariz.

Çorum bireysel kalite olarak Erzurumspor'dan çok daha iyi oyunculara sahip ama neredeyse takım baştan aşağı yeni kuruldu, bundan dolayı da bize çok fazla pozisyon verdiler ama zamanla daha iyi takım olup ligde iyi işler yapabilecek kapasiteleri var. Erzurumspor ise kalite olarak çok eksik bize hücum anlamında zorluk çıkaracakları oyuncu sayıları çok az. Savunma anlamında ise bulacağımız erken gol ile takımın dağılma ihtimali var. Kalite olarak rahat kazanacağımız bir maç olacağını düşünüyorum.

Doğru transferleri yapmak şart, Matar Sarr olmazsa olmaz görüyorum ben. Sarr-Sara-Batrakov 3lüsü bu ligde tüm orta sahalara üstünlük kurar.

Bir şey olmaz hocam 4 eylülde gelir transferler o gün şey denir ocakta kadroya ekleriz o sırada 7. şl maçı bomboş yedek kulübesi ada yüzgeç falan kenarda osimhen sakat olur o dönem ya da defans eksik olur kaan oynar falan sorun yok ya her sene aynı şey alıştık

Galatasaray tarihinde böyle 10 nolar da vardı ;)

cache-v2

Eldeki oyunculara bakınca çıkılması gerekenler tam listesinde 1 Sallai 2 Singo (Stoper olmuyor sağ bek sakatlanıyor defansın osimhen'i gibi bir şey ama 5 maç oynayacaksa senede maalesef yapacak bir şey yok) 3 Sara 4 Lemina 5 Torreira derim.

Sallai ve Singo'nun yerini çok rahat doldurursun. Bir tane sağ bek u23 bulursun en kötü Barış Alper'i oynatırsın. Sallai'den eksik kalacak bir yanı yok. Singo stoperi yedekliyor belki diye düşünülebilir ama Lemina kalırsa hem 6 hem stoperi yedekleyebilirsin. 1 sene daha kalabilir.

Torreira ise oyun içindeki etkisinin farkında değil çoğu kişi. Çünkü geldiği günden beri maç kaçırmadığı için yokluğunun oyundaki etkisinin farkında değiliz. Eksiklikleri mutlaka var geriye dönüşlerde bazen ciddiyetsiz takılması ceza sahası yayını boş bırakması gibi. Ben bu yüzden Sarr gelirse ikisinin birlikte çok iş yapacağını düşünüyorum.

Sara teklif varsa hemen gitmeli. Çünkü bir maç 10 üzerinden 8-9 oynarken bir maç 5-6 oynuyor. Şut ritmi yok. Duran top grafiği dışında düzenli bir oyunu yok. Değeri bulunmuşken satılmalı.

P.m.sarr acayip fırsat, yaşı genç, bize de uygun

O yüzden alma ihtimalimizi 0 görüyorum dursunun yanındaki mallardan biri engel olur bu transfere
Maalesef bana da böyle geliyor. Şartlar geçen sene oluşmamıştı almamıştık. Bu sene şartlar oluştu yine almayacağız gibi geliyor. İnşallah bir mallık yapmazlar.

Geri
Üst Alt