Mehmet BİLİCİOĞLU
10 Numara!
- 2 Aralık 2008
- 14.605
- 7.933
- 2.568
jonathan david çöpünü iteleyecekler diye tırsmıyor değilim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
canı sıkıldığında oynayan lemina dan çok çok iyi şuanda ,yaşı var bi tek işteHojbjerg'i yakın zamanda izlediniz mi marsilyaya gittiğinden beri izlemedim ne durumda bilmiyorum
Yani bana da öyle geldi de çok beğenen var. Neyse. Bir de 3 ay için u23 olmayı kaçırıyormuş.Papa Sar son derece sıradan bir topçu ama neyse
Sallai ve Jacobs'un deplasmanda batırmasını görmedin mi Mert kardeşim yahu. Sİngo oynamıyor ki iç sahada taraftar baskısıyla evet muazzam ama şimdi hepsi bir sene yaş aldı ve Abdülkerim stoperde ve ben elek olacağımızı tahmin ediyorum.
Ne yapacaksın Liverpool'u Anfield'da mı eleyeceksin ilk senenden? Biraz da had bilmek lazım sanki. Seneler önce iyi dönemlerindeki Barça da tur alamadı rövanşta Anfield'dan. O işler öyle 2 bekle 1 forvetle olacak şeyler değil. Bu kulüplerin elit seviyede bir kültürü var o turnuvada. Biz 2 kere bu takımı iç sahada yenerek büyük iş yaptık zaten.Deplasmanda ne oldu
DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Asistin asistini yapardı reis öylede bir kral kendisiGalatasaray tarihinde böyle 10 nolar da vardı
![]()
şaka gibi ya