Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
HQMEmFuXQAA2iR0

:asd:

10 yabancı

Osimhen: futbol tanrısı
Sane: idare eder
Sara: idare eder
Sanchez: idare eder
Sallai: vasat
Jakobs: vasat

Lemina: bitik
Torreira: bitik
Singo: arazi
Nelsson: futbolcu değil

Son dörtlünün en az üçünü gönderirim. Son dakika 2 orta saha bulamayacağımız için Torreira Lemina dan biri kalabilir

4 senelik şampiyonlukta payı büyük yabancılar şu şekil takılıyor son zamanlarda. Bunları yaz başında göndermeliydik. Bu saatten sonra yerlerini dolduramayız maalesef. Bir şekilde bunun onlara izah edilip bu sezona motive olmaları sağlanmalı.

Dün yanıtladım sanıyorum, taslakta kalmış. :asd:

Hareketliden kastım bağlantı oyununda yer edinen, yeri geldiğinde kanatlara kayan, takım hücum ederken ön alanda sürekli bloklar arası hareket eden birisi. Burada ve sözlükte kendisi için kütük, çakılı pivot vb. yorumlar görünce şok oldum. Son sezonunu izlemedim, bilmiyorum ama eğer futbolu baştan aşağı değişmediyse bu adam çok yönlü, ayağı da söylenenin aksine fena olmayan birisi. Öyle yorumlar görüyorum ki yıllardır izlediğim adam acaba bu değil ben mi karıştırıyorum diyorum 😅
Aslında şu videoda neden Icardi ye benzettiğim anlaşılabilir. Oyun görüşü gerçekten çok iyi. Icardi de olduğu gibi pek süratli de değil. Hatte „stoper mi forvet mi belli değil“ yorumları yapılmış videonun altında 😁

Yanlız bu adam Osimhenin yedegi de olmaz gerçekten oraya Dju gibi bir isim gerekirdi Duran bile olurdu. Demirovic daha çok ikili forvetin geride kalan partı olabilir bence daha çok

vallah leminaya hic kizmiyorum... yonetim hatasi.. hem adamlara sozlesme uzatiyorsun hem adami yollamak istiyorsun.. bas bas bagirdik yollayin diye yenilemeyin diye .. bu kulupteki plansizlik felan filan deli ediyor beni vallahi gina geldi artik bu islerden

Geri
Üst Alt