Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 116.490
- 103.438
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha dogru anlatilamazdi.Forum böyle bir proje yapabildiyse iyi bir şey. Varsa alternatif de yapılsın, onu da takip edelim.
Geçen dönem burada paylaşıldığında ben de önyargılıydım, sonra değişti. Her kim ise, verdiği özel haberler çoğunlukla doğru oluyor ve 1-2 gün sonra yerel ve yabancı basında yazılmaya başlıyor. Bu zaten başlı başına yazdıklarına dikkat vermek için bir done.
Leao sonrası alternatif Martinelli dedi İngiliz medyası yazdı, Demirovic dedi Alman medyası yazdı. Lesley'i listede olduğunu daha dönem başında yazdı, transfer edildi. Herkes Can Uzun gelmeye hazır derken, oyuncu tarafıyla henüz anlaşma sağlamış değil demişti, dün Alman basını bu yönde olumsuz haber girdi.
Chermiti için emin olmamak ile birlikte ilk o yazdı diye hatırlıyorum yine, yerel-yabancı medyada sonradan çıktı.
Veiga için teklif verileceğini yine ilk o yazdı, yabancı bilmiyorum fakat yerel medyada haberleri çıktı sonra.
Batrakov'u ilk bitti yazan yine o. Geçen dönem Restes neredeyse uçağa binmiş yazılırken Uğurcan için bitti diyen, maliyetine kadar yine bilen ilk oydu.
Şimdi diyeceksin bunların kaç tanesi geldi ki. Ben bu duyumculuk işinde transferin olup olmadığından ziyade verdiği özel haberlerin doğruluğuna bakıyorum kendi adıma. Bitti yazıp patlarsa o başka tabii. Yönelinen isimler konusunda şimdilik iyi gidiyor.
Yanlışı yok mu var, Leao veya Martinelli için 2 gün içinde biter diye büyük oynadı, patladı. Bilgisiz GS muhabirlerine de gereksiz değer veriyor, alıntılıyor. Duyumcular zaten kaynağı kesilene kadar, 1-2 döneme o da kaybolur ama kolpacı olmadığı belli.

Bravo bct
Fazla bisey istemiyorum,,,
2 - iki SARR i birden alacagimizi dusunenler
gibi big dreamer olayim yeter…
![]()
@Ulaş Yiğit tolgahan ve çevresi okan hocaya da kavukcuya yakın.
söylediklerinin büyük bölümü doğru yani. onun problemi henüz twitter camiasını çözememesi çünkü popüler olmak ve takdir edilmek istiyor.
ve şunun çok iyi farkında iyi yönetiyor süreci. veiga doğru değil mesela ama sazan gibi atlattı herkesi. çünkü belli bir güvenirliği var artık, o yazınca öyle sanıyor herkes.
keza bilal de öyle. listeyi biliyor ama süreçleri çok iyi bilmiyor. bitme aşamalarını da iyi biliyor.
az önce bir arkadaş yazmış batrakov'u ilk yazdı falan. o da sadece onu takip ettiğinden öyle sanıyor. tolga kadar sağlam bilgi alanlar var isim bilmiyor sadece doğal olarak tolga söyledi diyor.
Batrakov için girdiği tweet
13 ağustos.
Öncesindeki isimleri Mora, Bilal, Can. 10 için söyledikleri bunlar.
aleksey batrakov mesela 13 temmuzda girmiştim batrakov'u. hatta bir entry de bulamadım şimdi ponomarenko'dan neden vazgeçildiğini bağlantısının batrakov olduğunu anlatmıştım. millet kendince makaraya vurdu yok milliyetçilik bla bla diye.
2025'ten beri takip edilen oyuncu zaten.
sidik yarıştırmak için demiyorum, tolga gayet güvenilir kaynak ama bazı zamanlarda bilinçli yönlendirmeler yapıyor.
ucu kendine dokununca hemen açıklama geliyor.
2 transfer bir farklı galibiyete tüm hava olumluya döner sonra 2 eylülde fırsat kovalarsın.
Bugün Erzurum’u da yenemez isen ama, ortalık ayağa kalkar.
Uzuv kalmadı uzuv
Dün geceden beri sallayıp duruyorsun adama konyak.
Lemina,Sallai ya da Torreira ya debik mi geliyor hele onu söyle bi
Net fırsat transferi şu an bu da.