Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
Ben tolgayı severim valla severek de takip ediyorum. Uğurcan ı ilk girdiğinde görenlerden biriyim belki de. O zaman çok net olanları söylerdi şimdi çok isim atmaya başladı ortaya.

Geçen yazdığım gibi Lemina ve Sallai için çıkış kararı alını Tor düşünülüyor.

Ama daha önce dediğim gibi bir denklem vardı. Can. Can'da problem büyük görünüyor bu yüzden transfer politikası tamamen değişebilir bu saatten sonra.
127 tane oyuncuya teklif yaptığımız dönemde o kadar isim söylenmesi normal değil mi?
Kulübün tüzüğüne ''Yerli alanın anasını'' diye madde mi eklendi bu arada?

127 tane oyuncuya teklif yaptığımız dönemde o kadar isim söylenmesi normal değil mi?

Normalde asıl olay yerlilerdi zaten.

Can, Mert Kömür, Berkay Yılmaz, Ümit Akdağ, Deniz Gül, Aral Şimşir hatta Ferdi yoklaması da düşünülüyordu ama çok uzaması karşı tarafı da sıkıyor. Oyuncular aynı zamanda bizler gibi insan. Misal atıyorum Can evli çocuğu var e bu adamın ailesi var çocukları okula gidecek kültüre alışacak falan filan bunları göz ardı ediyor bizim yönetim.

127 tane oyuncuya teklif gittiği yok bu arada. Bize aracılarla sürekli öneri geliyor. Bizim kendi listemiz hızlıca denendi çoğundan ret yedik. Ama her önerilen ismi yazarsak ohoo geçen de dedim anamız bacımız kalmaz.

O yüzden belli olgunluktakileri dillendirmek iyi.

Burada unutulan bir şey var... bazen kulüpler hedefteki oyuncunun fiyatını düşürmek kulübün direncini kırmak için de teklif yapar ve bazı kalemlere haber yaptırırlar... bunları gözardı etmemek gerek...

Sevgili GSC yönetimi artık siz mi susturursunuz yoksa biz mi susturalım?

Ulan bizim foruma denk gele gele duyumcunun da İsmail Kartal'ı denk geldi.

Normalde asıl olay yerlilerdi zaten.

Can, Mert Kömür, Berkay Yılmaz, Ümit Akdağ, Deniz Gül, Aral Şimşir hatta Ferdi yoklaması da düşünülüyordu ama çok uzaması karşı tarafı da sıkıyor. Oyuncular aynı zamanda bizler gibi insan. Misal atıyorum Can evli çocuğu var e bu adamın ailesi var çocukları okula gidecek kültüre alışacak falan filan bunları göz ardı ediyor bizim yönetim.

127 tane oyuncuya teklif gittiği yok bu arada. Bize aracılarla sürekli öneri geliyor. Bizim kendi listemiz hızlıca denendi çoğundan ret yedik. Ama her önerilen ismi yazarsak ohoo geçen de dedim anamız bacımız kalmaz.

O yüzden belli olgunluktakileri dillendirmek iyi.
yerli transferin neyine bekliyor bizim ahrazlar yahu

yerli transferin neyine bekliyor bizim ahrazlar yahu
Onlar da para bedavaya gelmiyorlar.

En kritik candı. Can epey olumsuz durumda. Oyuncu tarafı da rahatsız artık tamamen bitirilememesinden.

Ama ben yönetime kızmıyorum onlardan geldi o teklif getirebiliriz diye. İstenilen rakamlara düşüremediker frankfurtu.

Onlar da para bedavaya gelmiyorlar.

En kritik candı. Can epey olumsuz durumda. Oyuncu tarafı da rahatsız artık tamamen bitirilememesinden.

Ama ben yönetime kızmıyorum onlardan geldi o teklif getirebiliriz diye. İstenilen rakamlara düşüremediker frankfurtu.
ümit akdağ için kaç para istiyorlar? elbette para da Can ile Ümit misal ne alaka

@Ulaş Yiğit tolgahan ve çevresi okan hocaya da kavukcuya yakın.

söylediklerinin büyük bölümü doğru yani. onun problemi henüz twitter camiasını çözememesi çünkü popüler olmak ve takdir edilmek istiyor.

ve şunun çok iyi farkında iyi yönetiyor süreci. veiga doğru değil mesela ama sazan gibi atlattı herkesi. çünkü belli bir güvenirliği var artık, o yazınca öyle sanıyor herkes.

keza bilal de öyle. listeyi biliyor ama süreçleri çok iyi bilmiyor. bitme aşamalarını da iyi biliyor.

az önce bir arkadaş yazmış batrakov'u ilk yazdı falan. o da sadece onu takip ettiğinden öyle sanıyor. tolga kadar sağlam bilgi alanlar var isim bilmiyor sadece doğal olarak tolga söyledi diyor.

Batrakov için girdiği tweet

13 ağustos.

Öncesindeki isimleri Mora, Bilal, Can. 10 için söyledikleri bunlar.

aleksey batrakov mesela 13 temmuzda girmiştim batrakov'u. hatta bir entry de bulamadım şimdi ponomarenko'dan neden vazgeçildiğini bağlantısının batrakov olduğunu anlatmıştım. millet kendince makaraya vurdu yok milliyetçilik bla bla diye.

2025'ten beri takip edilen oyuncu zaten.

sidik yarıştırmak için demiyorum, tolga gayet güvenilir kaynak ama bazı zamanlarda bilinçli yönlendirmeler yapıyor.

Hocam bilal yazar'dan mı bahsediyorsun. eskiden çoğu şeyi iyiydi de şu an bence iyi değil. ben çoğunluğun aksine samoşu da yine güvenilirler listesinde tutarım. bu sene toplara çok girmiyor. forruma kayıt olmadan önce ekşideki entrylerinden de tutarlılığın konusunda senin paylaşımların daha bana güvenilir geldi açıkçası. tolgayı bu forum harici çok görmedim de takip de etmedim. ama son 2 aydır özellikle öyle bir övülüyor ki sanki resmi kaynakmış gibi muamele çekiliyor. bu da beni tilt etti açıkçası. yoksa verdiği haber %100 doğrudur son dakika pürüz çıkmıştır olabilir bunlar. bu sene Dursun Özbek'in torunu bile bilmiyordur çoğu şeyi.

Son olarak kvara konusunda ben bir görüşme olduğunu düşünüyorum. gerçekten bizimkiler bi acaba kaçtır diye piyasasını sormak için sorgulamışlardır. ki bu olamayacak bişi değil pahalı mağazaya girip bi fiyat sorarsın üründen almasan da. çok dalga konusu olacak mevzu değil. keza musiala da aynı şekilde olmayacak bir şey değil. osimhen sonrası bu noktalara çıkabilmemiz gerekiyor zaten.

ama demirovic vs bu paralar vermek korkutucu. umarım böyle bir saçmalık yapmayız.

Geri
Üst Alt