Cihangir Göktaş
10 Numara!
- 18 Temmuz 2022
- 10.135
- 12.589
- 963
AYAK ustu demırovıc copunu kıtledıler abv
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
50-60'a gider 22 yasindaki El Khannous cekip alirsin, 28 yasindaki oyuncuya bu paralara verecek luksumuz yok zaten Dursun gidecek 50-60 verecek, buna inandin mi sen gercekten?Verilir niye olmasın mecbur vericez bu zamana kadar bekledik 60a da alsalar ben havalimani yaparım her türlü artık paraya bakmıyorum
Bir tek bonuslarla Leao icin 40 vermeye gonulleri varmis yani gerisini siz dusunun.bence yapacağımız transferlerde her biri için 30un üstüne çıkmayız gibi duruyor en azından haberler o yönde
transfer dışı bişey sormak istedim @Mustafa Yiğit bizim kulüpteki bu bizans oyunları hakkında ne düşünüyosunuz fikriniz nedir???
1 günlük dünya valla 300 harcasak da olur yarın ölsem seneyeki transfer dönemini goremeyecem o yüzden artık valla iyi oyuncu gelsin de kim gelirse gelsin.Khanousu de beğenirim de o paranın yarısı eder bence ama ona da versinler o parayı hiç sıkıntı degil , ikisi de gelebilir bu arada hiç problem de yok50-60'a gider 22 yasindaki El Khannous cekip alirsin, 28 yasindaki oyuncuya bu paralara verecek luksumuz yok zaten Dursun gidecek 50-60 verecek, buna inandin mi sen gercekten?
Leao icin limit 40 milyon euro demisiz. Bu paranin ustune oyuncu baksalardi coktan alirdik kanat oyuncusunu.
Leipzig'teki uçak İstanbul'a dönüyor bu arada rtaşİSMAİL SARR'DAN PALACE YÖNETİMİNE:
SİZİN ALLAHINIZ YOK MU?