Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 28.074
- 14.510
- 1.498
3 transfer abi
Leao veya sarr
Matar sarr
Apo yerine stoper taş gibi iş olur
Leao veya sarr
Matar sarr
Apo yerine stoper taş gibi iş olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aklın yolu bir Milan ne yapıyorsa yapsın 60a zor satarlar kamillerLeao ile ilgili bir gelişme var. Oyuncunun transferinden tamamen vazgeçilmiş.
uefa ceza vermiyor muydu böyle durumlarda
Allah kahretsinLeao ile ilgili bir gelişme var. Oyuncunun transferinden tamamen vazgeçilmiş.
E göster mesajı?
Leao'da pürüzlerin giderildiğini, başkanın onayının beklendiğini söyledim aksini söylemiyorum ki.
Can'da ise 10 milyon € luk bir fark olduğunu tarafların anlaşacağını düşündüklerini söyledim. İki taraf da birbirlerine yaklaşmıyor.
Mabadından hikaye uydurup durma, mesajlar orada git nerede yazmışım Can'da ufak pürüzler kaldı bitmek üzere diye?
Başından beri söylediğim şey Can'ı kendi şartlarımızda almak istiyoruz. Ve oyuncu tarafını önerenler çözecek aradaki problemi diye.
Yapabiliriz tabi ama parayi pesin ister buyuk ihtimal.Bu Nelsson'u uyuz etmek icin son gun sozlesme feshedemiyor muyuz? Neden onun isine gelecek is yapiyoruz?
Feshe gerek yok. Lisans çıkarmaBu Nelsson'u uyuz etmek icin son gun sozlesme feshedemiyor muyuz? Neden onun isine gelecek is yapiyoruz?
ismaila Sarr da Leao da katkı verir ama bana ismaila sar biraz daha Okan hocam için daha uygun gibi geldi daha çalışkan bir profil Leao biraz daha sanenin iyisi gibi
Katılıyorum bide Pl den gelen oyuncuyu italya ligine tercih ederim tempoları üst düzey adamlaırnsarr’in iyi yani fiziksel kapasitesi bi de. buyuk maclarda ve sl’de baskilarda, havuza dusen toplara saldirmada tam hocanin sevecegi ozellikte. uzun oynamak zorunda kaldigimiz maclar icin ideal.
Yuzune firlatsinlar hatta.Yapabiliriz tabi ama parayi pesin ister buyuk ihtimal.
Onda sanirim FIFA ile sorun cikar.Feshe gerek yok. Lisans çıkarma
Transferrrrrrrrrr
Değerini bilemedikgüle güle rüzgarın oğlu
40 milyona İsmaili alacağızPremier ligden primeında topçu alınmaz görmüyonuz mu ya saçma sapan adamlar bile 70-80-90
Neden? Mal bizimOnda sanirim FIFA ile sorun cikar.
Buchi jelerti kurdan doye kullanir yav 1.5 iskender uzerineBuchi laba mı döver jelert mi