Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
E göster mesajı?

Leao'da pürüzlerin giderildiğini, başkanın onayının beklendiğini söyledim aksini söylemiyorum ki.

Can'da ise 10 milyon € luk bir fark olduğunu tarafların anlaşacağını düşündüklerini söyledim. İki taraf da birbirlerine yaklaşmıyor.

Mabadından hikaye uydurup durma, mesajlar orada git nerede yazmışım Can'da ufak pürüzler kaldı bitmek üzere diye?

Başından beri söylediğim şey Can'ı kendi şartlarımızda almak istiyoruz. Ve oyuncu tarafını önerenler çözecek aradaki problemi diye.

Konudan bağımsız hatırlatmak istedim; Dediniz hocam. Dediğiniz bilgiyi foruma geldiğinizde ilk mesajlarınızdan birisinde verdikten sonra devamında da alttaki mesajı atmıştınız Abdullah ile Rashford muhabbeti yaparken mesajımın üstünde görmüştüm mesajınızı. O nedenle çok net hatırlıyorum;

1787322422282.webp

ismaila Sarr da Leao da katkı verir ama bana ismaila sar biraz daha Okan hocam için daha uygun gibi geldi daha çalışkan bir profil Leao biraz daha sanenin iyisi gibi

sarr’in iyi yani fiziksel kapasitesi bi de. buyuk maclarda ve sl’de baskilarda, havuza dusen toplara hamlelerde tam hocanin sevecegi ozellikte. uzun oynamak zorunda kaldigimiz maclar icin ideal.

Bizim yönetimin sağı solu belli olmuyor vazgeçmiş dersin gider alır ama vazgeçilmesi bence iyi Milan biraz adam olsun önce yok öyle ayranım dökülmesin ama ellemesinlerde al ne yapıyorsan yap

sarr’in iyi yani fiziksel kapasitesi bi de. buyuk maclarda ve sl’de baskilarda, havuza dusen toplara saldirmada tam hocanin sevecegi ozellikte. uzun oynamak zorunda kaldigimiz maclar icin ideal.
Katılıyorum bide Pl den gelen oyuncuyu italya ligine tercih ederim tempoları üst düzey adamlaırn

Geri
Üst Alt