Hasan Turan
Parçalı Üye
- 24 Aralık 2009
- 4.785
- 1.570
- 2.223
yav nasil 5 banko.. lemina ve sallai disinda baska gideceklerdemi olacak?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yav nasil 5 banko.. lemina ve sallai disinda baska gideceklerdemi olacak?
Yerliyav nasil 5 banko.. lemina ve sallai disinda baska gideceklerdemi olacak?
Futbol ordinaryusu başkan ve paraziti dangalak serdar g.aydın yeterince beğenmemiştirPek iyi takip edemediğim için soruyorum; madem böyle büyük bonservis ödeyeceğiz, yaş ve profil olarak daha iyi görünen Abde' de niye geri adım attık? Oyuncu yahut kulübü mü kesin reddetti?
%50 si barca da o çocuğun. Baya çıkmamız gerekebilir tahminimPek iyi takip edemediğim için soruyorum; madem böyle büyük bonservis ödeyeceğiz, yaş ve profil olarak daha iyi görünen Abde' de niye geri adım attık? Oyuncu yahut kulübü mü kesin reddetti?
Serbest kalma bedeli isteniyormuş 60 milyonPek iyi takip edemediğim için soruyorum; madem böyle büyük bonservis ödeyeceğiz, yaş ve profil olarak daha iyi görünen Abde' de niye geri adım attık? Oyuncu yahut kulübü mü kesin reddetti?
dubai'ye gidiyormuş haberleri dönüyorFener taliscayi Arabistan'a satıyormuş doğru mu beyler?
@Alper Altun kaynak sağlam mı?
Bana kalsa, çoktan U23 bir kanat oyuncusu bulup getirirdim, aramasını bilen neler buluyor? Bunu yapıp erişkin kontenjanını 6 veya stopere kullanmak aklın yoluydu.%50 si barca da o çocuğun. Baya çıkmamız gerekebilir tahminim
Onların daha kimseyi alabilecek mecali yok yer açıyorlar işte
Talisca kalır bence
Bu Aziz'de para kaynağı var ve kendi itibarını düzeltmek için bu kadar transfer yapan adam Lig'de Diğer Takımlar'ın yaptığı transferlerden sonra yine transfere 1 şekilde devam edebilir.Oyuncuları da göndermeye başladılar.Bu sezon daha zor geçebilir bu Lig.Bizim hemen eksik transferleri yapmamız gerek.Leao olmazsa Abde o olmazsa başka 1 oyuncu..Ederson'u gönderemediği için satıyor da olabilir.
Üstat, Osimhen'in Yunus ve Barış'ı azarlamaya çalıştığı kadar, İcardi'ye, Sane'ye çemkirdiğini görmedim hiçbir zaman. Ben Barış'ın da, Yunus'un da çok faydalı olduğunu ve Osimhen'in gereksiz tepki gösterdiğini biliyorum, o ayrı bir konu. Aynı tepkileri Leao'ya gösteremez diyorum. Çünkü ortada isim farkı var. Bazen ne yapsan da, ismin bir ağırlığı yoksa altında eziliyorsun. Leao isminin bir ağırlığı var.heis dediğin ihtimallere katılırım ama Yunus konusuna katılmam.
Osimhen'in zaten CV'sine bakacak olursak Yunus önlü arkalı oynadığı en iyi oyunculardan birisidir bence.
Kimse bunu konuşmuyor ama Osimhen'i kanattan beslemek kolay olsa da orta alandan beslenmesi çok zor bir santrafor. Çok heyecanlı, anında top istiyor, senin topu kontrol etmene bile müsade etmeden koşuya başlıyor, dur erken koştum geriye döneyim dese dönemiyor ofsaytta kalıyor vs.
Etrafında gezinen Lookman ile bile bu yüzden afcon'da çok ciddi kavga ettiler.
Lan kovun satın sürgün edin birilerini
Bi kere sağlam de bi kere ya