- 6 Eylül 2014
- 94.871
- 65.465
- 4.608
Ugucukvuyu devre arası gonderecegine şimdi gönder 6 al arkadaş. Zararın neresinden donsen kardir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üzüm üzüme kadınımsı kadınımsıya baka bakaHocam sende mi öyle böylesin kadınımsı falan? aybars gibi
Katılıyorum ErayDemirovic nedense atanamamis Ümit Karan Vibe i veriyor bana onun gibi kalıplı ve sırtı dönük oynuyor. Hiz desen icardi kadar yavaş değil ama hızlı da değil. Bonservisten dolayı soğuğum ama nedense iş yapacak bir tipmis gibime geliyor
Leao işine asla girmem. Kötü zamanında yedek bırakamazsın, maaşı yüksek, her türlü sorun. Mesela u23 Kevin, Gittens, Tel gibi birini tercih ederim.Osimhen bence Leao’yu istiyorum demek için sol kanada geçti
Olur mu haluk medyada ilk gelecekHY: Demiroviç işi zor
Transferin son dönemine kalırsan herkes tok satıcıyı oynar.
gs taraftarı bu dostum yabancı olsun boktan olsunYunus o kadar iyi mac cıkardı ama sane mi övülüyor yine![]()
SON DAKIKA / Stuttgart sportif direktörü Fabian Wohlgemuth: "Ekstrem bir rakamda anlaşırsak Demirovic'i satabiliriz. Demirovic'i satmayı düşünmüyoruz ama 30M€ üstü bir rakam olursa veririz. Yoksa satmak zorunda değiliz. Demirovic bizim için önemli bir futbolcu." (343)
Bu sene Talisca dışında gol atan tek adam Greenwoodbu arada taliscayı gondermek dırek mallıktır herif durduk yere gol atıp macı alıyor
Baya iş yapar zaten hiç kötü adam değil ama o paralara çok yazık.Demirovic nedense atanamamis Ümit Karan Vibe i veriyor bana onun gibi kalıplı ve sırtı dönük oynuyor. Hiz desen icardi kadar yavaş değil ama hızlı da değil. Bonservisten dolayı soğuğum ama nedense iş yapacak bir tipmis gibime geliyor
@Onur Bakır renktaşım bu işin piiridirÜzüm üzüme kadınımsı kadınımsıya baka baka
iyi iste. belki talibi cikar da sutlariz.Yunus o kadar iyi mac cıkardı ama sane mi övülüyor yine![]()
Abim bak güzel abim torreira kaç mac oynadı doğru düzgün abim benim yalvarırım sana bak şöyle kaç maç oynadı abilerimin abisi adam ekimden sonra neredeyse fb maçına kadar falan top oynamadı bak yapma etme ya aynı maçları sen de izliyorsun ben de izliyorum ya.Lemina dediğin adam tüm kırılma maçlarını iyi oynadı ya onun dışında son düzlükte adam gol attı abim benim maç aldı.Yani daha kaç maaş alacak bu adam yapalım kulübü üstüne idmana gelmesi,her maça çıkması iyi performans verdiği anlamına gelmiyor clde yerlerde gezdirdiler bu adamı lemina tek başına çarpıştı ilk liverpool maçından sonra clde maç oynamadı yapma etme ya lütfen bu kadar dar açıdan bakmayalım her şeye.2 sene önce taş gibi top oynuyordu ona kimse bir şey demiyor , verdikleri ortada takıma ama olmaz böyle bir dünya yok lemina da 10 istesin o zaman clde şov yaptım diyeLemina dediğin adam sezonda maksimum kaç maç oynatacaksın? Üstelik maç seçtiği de %100. Torreira ise 4 senedir 34 maçın altında oynamamış. Torreira’nın oyun planındaki ekstrasının çoğu kişi farkında değil. Bugün de birçok kez ön alanda şok press ile rakibe direkt müdahalede bulunarak takımı atakta tutuyor. Burada sürekli defansa dönüşte sıkıntıları olduğunu belirtiyor. Bu adamın zaten en önemli görevi seni hızlı hücum yemeni engellemek. Adam 4 senedir Ztk dahil çoğu maçta oynadı. Bir kere idmana geç gelmedi. Maaş zammı istemeyi hakediyor. Çünkü takımda siyah story atan adam da senenin yarısını sakat geçiren adam da fazla alıyor. Üstelik Osimhen ve annesi ile ilgili bir hazırlık yapıldı sonuçta bu adam da her maça içinde annesinin tişörtüyle çıkıyor. Yeterli gereken ilgi gösterilmiyor. Burada Barış kadar övgüyü aldığını da 4 senedir görmedim. Çok birisi gitsin diyorsanız Torreira değil bu.