Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
Abim bak güzel abim torreira kaç mac oynadı doğru düzgün abim benim yalvarırım sana bak şöyle kaç maç oynadı abilerimin abisi adam ekimden sonra neredeyse fb maçına kadar falan top oynamadı bak yapma etme ya aynı maçları sen de izliyorsun ben de izliyorum ya.Lemina dediğin adam tüm kırılma maçlarını iyi oynadı ya onun dışında son düzlükte adam gol attı abim benim maç aldı.Yani daha kaç maaş alacak bu adam yapalım kulübü üstüne idmana gelmesi,her maça çıkması iyi performans verdiği anlamına gelmiyor clde yerlerde gezdirdiler bu adamı lemina tek başına çarpıştı ilk liverpool maçından sonra clde maç oynamadı yapma etme ya lütfen bu kadar dar açıdan bakmayalım her şeye.2 sene önce taş gibi top oynuyordu ona kimse bir şey demiyor , verdikleri ortada takıma ama olmaz böyle bir dünya yok lemina da 10 istesin o zaman clde şov yaptım diye
Maaş mevzusunun ipini kaçıran tamamen yönetim. Geçen sene gidicem triplerine girip maaş zammı alan adam olunca sen de istersin. Biraz bu işe profesyonel olarak yaklaşalım. İş yerinde senden az iş yapan adam senden çok alıyorsa sen de isyan edersin. Lemina’yı geri getirsinler diye en çok isteyenlerden biriydim burada. Mevcut yabsncı kuralında torreira lemina ikilisinden birisini illa yollayacaksak ben leminayı seçerim. Yoksa tekrar söylüyorum bu takımda Sallai Singo Barış Sara gibi adamları yollarım. Lemina yedekte stoper + libero oynatacağın tek adam bunun da farkındayız.

Genel olarak Bundesliga takımlarından oyuncu alınmaz, başka yerde başarılı olma oranları yüksek değil verilen paralara bakınca.

Başlayacam demiroviçe 30 m’muş. Madem 23 yaş üstü alacaktık ne diye nunez vesaire kovalamadık bu kadar bütçe harcanacaksa 23 yaş altı iyi bir adama harcayın çapsızlar

Geri
Üst Alt