Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
Transfer dönemi hayırlısıyla bir bitse de artık ne olacaksa olsun... bugünkü maçta herkes bence islim üstündeydi... kalacak mıyım gidecek miyim? Benim yerime birisini alacaklar mı? Düşüncesi bence oyuncuların hepsini ve hocayı da olumsuz etkiliyor... mental olarak hepimiz zor bir dönemden geçiyoruz ki bunun en büyük suçlusu da bugüne kadar son güne kadar transferi bekletmeye inat eden yönetim...

Allah sizi bildiği gibi yapsın ne diyeyim... maç boyu şu naç kazasız belasız bitsin modundaydım... transferler bitene kadar kayıp yaşamamak önemli... yine bence eylül sonuna doğru herkes performansını yakalayacak...
Okan hoca bunu zaten her sezon söylüyor. Transfer sezonunda maça hazırlanmak oyuncu izlemek transfer toplantıları odaklanmamızı engelliyor diye. Adam gibi yönetim olsa nisanda başlarsın görüşmelere temmuz ortasında bitirirsin transferi. Fırsat çıkarsa eylülde alırsın. Bayern Münihin eylül ayında 8 tane adam aldığını gördün mü

Bugun De Zerbi bunlari soylemis:

“For Pape Sarr, he started pre-season late because he stayed in Senegal until the first week in August, I think. He’s a good player. I don’t know if he stays or not we have to analyse the situation, but he is another very very important player.”
Insta profil resmini karartıp aslan emojisi koymuş

Kura çekimi perşembe mi cuma mı neyse o güne kadar 1 tane transfer gelmez

Lemina veya Torreira’dan cikip Sarr’i almak lazim. De Zerbi bugun Bergvall’in kesin olarak takimdan kalacagini acikladi ama Sarr icin acik kapi birakti. Yazilanlara gore Sarr gelmeye sicak bakiyormus. Tam firsat transferi.

Okan hoca cikip konustugu icin 2 transfer yapacagiz dedi diye elestirilmesi haksizliktir

Adam her röportajinda gecen seneden ders aldik, 2 tane iyi 11’in olmasi lazim diye dedi üstüne basa basa

Ona kalsa daha fazla ister ama yönetim beceremiyor, kimse de cikip konusmuyor kendisi haric

Okan hocanin da gecmiste transfer konusunda bircok falsosu oldu. Gecen sene Singo‘yu israrlar istemesi, 12 kisi mi oynayacagiz cikisi ve orta saha istememesi vs

Ama bu seneki skandalin tek sorumlusu dursun ve yönetimidir

2 transfer yapılacaksa hiç yapılmasın hatta para edenler de satılsın ölçek küçültelim

2 transfer ile şu an arasında en büyük fark 8 maçta 30 gol yemek yerlne 28 gol yemek olur

Bugun De Zerbi bunlari soylemis:

“For Pape Sarr, he started pre-season late because he stayed in Senegal until the first week in August, I think. He’s a good player. I don’t know if he stays or not we have to analyse the situation, but he is another very very important player.”
Satmaya açıklar belli ki, biz almazsak PL içinde çok rahat teklif alabilecek bir isim.

Okan Buruk: "Şu anda en az 2 tane belki bu 3 de olabilir; transfer düşüncemiz var. Bunu yaptıktan sonra zaten çok geniş bir kadroya ulaşıyoruz. Her mevkide ikişer oyuncunun olduğu kadroya ulaşmış oluyoruz. Bu hafta hızlanıp yine sonraki maça oyuncu yetiştirmeye çalışıyoruz."

Hoca silah zoruyla mı söylüyorsun bunu sol ve sağ bekin dışında 2 tane oyuncun hangi mevkinde var

1) Sallai 2) Singo 3 ) Sanchez 4) Jakobs 5) Sara 6) Lemina 7) Torreira 8) Sane 9) Osimhen
1) Nhaga 2 ) Lesley 3 ) Batrakov

4 transfer lazım. Bir orta saha, bir yedek forvet, bir sol stoper ve birde kanat oyuncusu lazım.
Ikisi tecrubeli, diğer ikisi 23 yas alti olmalı.
Bence orta saha ve forvet mutlaka tecrübeli olmalı.
Bunlara kontenjan acabilmek icin bence Sara ve Nhaga kiralanmalı. Aslında Sara satılmalı ama satmayı beceremezler.

Okan hoca cikip konustugu icin 2 transfer yapacagiz dedi diye elestirilmesi haksizliktir

Adam her röportajinda gecen seneden ders aldik, 2 tane iyi 11’in olmasi lazim diye dedi üstüne basa basa

Ona kalsa daha fazla ister ama yönetim beceremiyor, kimse de cikip konusmuyor kendisi haric

Okan hocanin da gecmiste transfer konusunda bircok falsosu oldu. Gecen sene Singo‘yu israrlar istemesi, 12 kisi mi oynayacagiz cikisi ve orta saha istememesi vs

Ama bu seneki skandalin tek sorumlusu dursun ve yönetimidir
Singo profil olarak seviye atlatacak topçu ama herif oynayamıyor Gökhan Zan’a döndü

Okan Buruk: "Şu anda en az 2 tane belki bu 3 de olabilir; transfer düşüncemiz var. Bunu yaptıktan sonra zaten çok geniş bir kadroya ulaşıyoruz. Her mevkide ikişer oyuncunun olduğu kadroya ulaşmış oluyoruz. Bu hafta hızlanıp yine sonraki maça oyuncu yetiştirmeye çalışıyoruz."

Hoca silah zoruyla mı söylüyorsun bunu sol ve sağ bekin dışında 2 tane oyuncun hangi mevkinde var
yav siz nıye sınır yokmus gibi konusuyorsunuz? fener gibi kadroyu sisirip gonderelım mı

Geri
Üst Alt