Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
Bu kadro ile hedef ;

-Lig şampiyonluğu

-Cl rezil olmamak

Bu kadro ile hedef ;

-Lig şampiyonluğu

-Cl rezil olmamak
Yonetimin tek olayi lig. Avrupayi en az aziz kadar umursamiyorlar. Lig sayesinde her dert belli sure unutuluyor cunku.

En azindan benim dusuncem oyle.

Bu yuzden de seneye yazin osimhene veda edecegimizi dusunuyorum.

Sara ve baris dun en fazla one cikanlardi hatalar anlaminda. Torreira yer yer ezbere geri oynamasi haricinde o kadar kotu degildi(gecen hafta da kotu degildi genel anlamda ama gene yer kaybediyor, bu mac lemina da olunca siritmadi orasi)

Baris bireysel top kullanamiyor, cok zayif noktasi var tercihlerde bence.

Sara sirti donuk top aliyorsa kesin hata yapiyor, kesin yani... Ve asla 10 numara oynayamiyor haliyle. Yuzu donuk pas trafiginde olabilir fakat yetersiz kaldi dun cok.

Torreira ile lemina arasindaki fark dun biraz daha belli oldu. Lemina topu alip otomatik stoperlere dogru cevirmiyor vucudunu, onume 40 cm tiklatsa bile onundeki alana hareketlendigi belli oluyor, bence baya farkediyor bu ama ortasahamiz eksik..he lemina da stoperlere gomulme olayi var torreira gibi, sara penalti yapacakti neredeyse (sara hem 10 gibi oynayacak, hem oraya geri kosup kademe yapacak, biraz fazla geliyor bana o beklenti, he 10 numaralik gorevini yapti mi, mac kopup cikana kadar yunus ortaya yaklasip yapti daha cok acikcasi)

Dun macta gene dikkat ettim, gol atiyoruz ama sanki hazirlik macinda gol atiyoruz. Cosku gulen yuz, biraz asist yapanin neseli olmasi falan hc yok. Ozellikle sara asist osi golunde. Normalde cok daha neseli olurlardi oyle seylerde. Herkesin surati dusuk. En az transferlr kadar problem bence bu durum.
Sara'nin orta yapmak disinda hiçbir özelliği yok. Ne sut var, ne calim var, ne hiz var nede tempo var. Kaca satılsa kardir.

Sara'nin orta yapmak disinda hiçbir özelliği yok. Ne sut var, ne calim var, ne hiz var nede tempo var. Kaca satılsa kardir.
Olmayacagi icin o satis ustune konusmaya bence gerek yok.

Batrakov ne kadar etki edecek ama gorecegiz butun o bolge ve cevresine.

Yonetimin tek olayi lig. Avrupayi en az aziz kadar umursamiyorlar. Lig sayesinde her dert belli sure unutuluyor cunku.

En azindan benim dusuncem oyle.

Bu yuzden de seneye yazin osimhene veda edecegimizi dusunuyorum.

Aynen öyle yoksa ona göre kadro kurarlardı.Şl katılsak yeter zaten iyi para alırız elensekte kafasında bunlar.

Leao da Leao
Bıkkınlık geldi artık.
40m sıkacak paramız varsa bir oyuncuya, gidin 6 no alın.
Lemina nın kalitesine lafım yok, keşke sürekli oynayabilse ama mevcut fiziksel haliyle iyi bir yedek olabilir ancak.
Sol kanada kiralık-u23 ve hatta Lang olsa da itiraz etmem.
Yeter ki bu orta saha kurgumuzu yenileyelim.
Cl seviyesinden çok uzağız.

Batrakov is yaparsa insallah , sane nin pozitif etkilenmesi sezonu kurtarabilir ama biraz fazla optimist bir beklentim hakim o konuda.

torreria bugün kötü oynarsa gönderilme ihtimali de olabilir zam yapılma ihtiamli de sizin yapacağınız planlamaya
Torreira hiç sıkıntısız oynadı.Bu şunu gösteriyor : dertlerini içine atıp sahaya çıkıp görevini ifa ediyor yada ortada böyle safsatalar yok.Bekleyip göreceğiz.Yonetim çıkıp 2 kelam etse herşey daha iyi olacak ama.

Yerli olmasina ragmen baris‘i da satarim. Iyice pili bitmis. Gecen sezon satin demistik 40 milyona

Bu arada sportif as nin etkisizligi ve yonetilmiyor olmasida cok bariz... Ben takimi bu kadar surati asik epeydir gormemistim.

Su kadar surecin sonunda her acidan problem var hissi olmasi cok fena.

Geri
Üst Alt