Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
Tek satilma sansi Brezilya'li olmasi.
Batrakov'u izlemeyi merakla bekliyorum.
Birde ingilterede calisma/oturma vs izinleri var galiba norwich sayesinde. Ufak bir arti da o.

Normalde sidiki sherrif 20 m na yeni epl yapan yere pazarlanabiliyorsa aslinda teklif almasi gerekirdi ama bizde hic olmuyor o beklentinin karsiligi.

Tel bizim icin dusuk profil kalir .. Baris- Sane- Yunus varken 4.kanat daha net biri olmali .. Bu sezon ozellikle baristan beklentim cok az

Batrakov is yaparsa insallah , sane nin pozitif etkilenmesi sezonu kurtarabilir ama biraz fazla optimist bir beklentim hakim o konuda.
Sara geçtiğimiz senelerden çok çok uzak ya.
Birde gözüme takılan şu oluyor geçen sene de vardı bu ne zaman icardi-sane-yunus gibi teknik oyuncuların en az 2siyle sahada oluyor o zaman içinden oynama isteği çıkıyor.
Paslardaki hataları dert etmiyorum sezon yüklemesinin etkisi bu bayağı geçtiğimiz snelerde tor-yunus hatta mertens ile bile yaşadık bunları.

Oyun isteği anlamında söylüyorum herif bir değişim yaşıyor.
Acayip bir herif.

Sara geçtiğimiz senelerden çok çok uzak ya.
Birde gözüme takılan şu oluyor geçen sene de vardı bu ne zaman icardi-sane-yunus gibi teknik oyuncuların en az 2siyle sahada oluyor o zaman içinden oynama isteği çıkıyor.
Paslardaki hataları dert etmiyorum sezon yüklemesinin etkisi bu bayağı geçtiğimiz snelerde tor-yunus hatta mertens ile bile yaşadık bunları.

Oyun isteği anlamında söylüyorum herif bir değişim yaşıyor.
Acayip bir herif.
Sevmiyorum diyemem, ilk geldigi sezon hala fener deplasmanindaki adama donus beklentim var. Almaya giden araya sizan vs vs. cok ilginc bizde hep boyle oluyor. Belki hocanin izinleri vs bunun nedeni bilemiyorum o kadarini.

Sane ve saradan (ve baristan aslinda) kendilerine gelmelerini bekliyorum, saflik da olabilir ama baska cikis yolumuz yok su an.

Osimhene eslik edecek adamlar bunlar insallah batrakovla beraber

Eğer bu Leao dengesizi bize gelirse bu adamın Dursun Özbek'ten daha çok katkısı olmuş olacak transferi. Bir aydır bize çakmak için günde 10 tane Leao-Gs postu atıp durdu X de.

Eğer bu Leao dengesizi bize gelirse bu adamın Dursun Özbek'ten daha çok katkısı olmuş olacak transferi. Bir aydır bize çakmak için günde 10 tane Leao-Gs postu atıp durdu X de.

Harbi he sanki 35-40 i milan alcak kalanini 5 6 muhabire ve menajere dagitacak gibi surekli pompalaniyor.

Kalan 1 kontenjanı pape sarr için kullanmalıyız gerekirse u23 kanat ve u23 forvet çekelim

Keşke ugocukwuyu gönderip birde sol stoper çekebilseydik

La takımda 2. forvet yok kanat yok 2 adam alıp nasıl tüm mevkilerde 2 adam olmuş oluyor kafayı yiyeceğim ha.
Delirmiş aga bunlar.
Yine her yerde oynayabilen ama tek başına bir mevkinin tam özelliklerini sergileyemeyen lavuklar peşinde bunlar.

Bir kanat alacaklar aynı anda forvet oynayabilen.

leao'nun performansı hakkında olumlu tek bi mesaj görmedim milan tarafında

oynarsa oynamak isterse çok harika işler yapabiliyor fln yazıyolar bitek. defansının sıfır olduğu ve takım oyununda bulunmadığı yazılıyor. topu ayağına beklediği ve girşimlerinden çok azının başarı sağladığı genel olarak söylenen

Leao da Leao
Bıkkınlık geldi artık.
40m sıkacak paramız varsa bir oyuncuya, gidin 6 no alın.
Lemina nın kalitesine lafım yok, keşke sürekli oynayabilse ama mevcut fiziksel haliyle iyi bir yedek olabilir ancak.
Sol kanada kiralık-u23 ve hatta Lang olsa da itiraz etmem.
Yeter ki bu orta saha kurgumuzu yenileyelim.
Cl seviyesinden çok uzağız.

Renktaş takım 6 numara dolu kalite sorunu var diyebilirsin ama sonuçta oyuncu var. Diğer mevkilerde oyuncu yok.

Tel'in biraz olmuş ve daha teknik hali eze.

Biraz da oyunculara ekstra birseler biz katsak, geliştirsek falan 2 senedir gelişim gösteren herif yok takımda hep yerinde sayıyor.

21 yaşında kanat forvet. Her adama kiralık gidiyorsun al sana kiralık fırsat işte.

1 Eylül-3 Eylül arasına bırakmışlardır Leao'yu. O zamana kadar blöf kasar muhtemelen Milan. Ya da iyi ihtimalle dönem sonlarına doğru salarlar.

Bu arada 2 mactir gozume carpan bir sey osimhen kanatta top aliyor ve dalmiyor iceri, bekliyor ki bizimkiler gelsin arkadan hemen.

5 saniye suruyor kadraja adam girmesi o durumlarda.

leao'nun performansı hakkında olumlu tek bi mesaj görmedim milan tarafında

oynarsa oynamak isterse çok harika işler yapabiliyor fln yazıyolar bitek. defansının sıfır olduğu ve takım oyununda bulunmadığı yazılıyor. topu ayağına beklediği ve girşimlerinden çok azının başarı sağladığı genel olarak söylenen
Kendi takımları için nasıl yorumları var acaba ustad.. :D Gol atamayan santraforlarını vs. de eleştiriyorlar mı? Geçen sene yokları oynadılar kadroca değer kaybetmeyen oyuncuları yok desek abartmış olmayız..

Belki Goncalo Ramos ile çözerler gol yollarındaki sıkıntıları bu sene

Okan Buruk (21 Ağustos 2026): 2 transfer yaptığımız zaman zaten geniş kadroya ulaşıyoruz her mevkide 2 şer oyuncunun olduğu kadroya ulaşıyoruz,şampiyonlar ligine hazır olacağız

Okan Buruk (1 Aralık 2026): Maalesef birçok eksiğimiz var oyuncu değiştirmekte zorlanıyoruz hatalarımızdan ders çıkardık Ocak ayında geniş kadro için yönetim iyi niyetli çalışmalara başladı
Kaan'ı da futbolcudan sayıyor anlaşılan.

Geri
Üst Alt