Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 116.454
- 103.411
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav ṣunu da yasaklayin artik Allah rizasi icinCrystal Palace Galatasaray'ı reddetti ama Ismaila Sarr, camı çerçeveyi indirmiş durumda. Everton maçında da oynamak istemediğini kulübe iletti. (Ali Naci Küçük)
Zeze yada bitshiabuyu bunlar alır işte hatta pape sarri filan da tjk alabilir bizim rezillerden bıktım valla ya rüyamda bile os gördüm hiç sagligim iyi değil bunlar yüzünden millet patır kütür aliyo bunlar bekliyo fb leaoyu da alır clye giderse.Ne güzel takımı salmistim keyfime bakıyordum özel bir durum yüzünden yine düştük bu futbol batağına valla keşke bunun yerine kumar bagimliligim filan olsaydı da bir dünya borcum olsaydiFener sol stoper ariyormus hatta bir tane bulmus bile, bunlar bizden once stoper transferini yaparlar bak yazin bir kenara.
Hiç cebelleşme dursun sokacak Sarr ıBunlar şimdi transfer yasağı fln yedirirler oyuncu ayartmaktan
İhtimal vermiyom halenHiç cebelleşme dursun sokacak Sarr ı
yaz kampı diye turnuva işte. sakatlanmadıkları sürece no problem.Seneye Afrika kupasında bizim takımın %70'i olmaz
ne negatif saldın be arkadaşZeze yada bitshiabuyu bunlar alır işte hatta pape sarri filan da tjk alabilir bizim rezillerden bıktım valla ya rüyamda bile os gördüm hiç sagligim iyi değil bunlar yüzünden millet patır kütür aliyo bunlar bekliyo fb leaoyu da alır clye giderse.Ne güzel takımı salmistim keyfime bakıyordum özel bir durum yüzünden yine düştük bu futbol batağına valla keşke bunun yerine kumar bagimliligim filan olsaydı da bir dünya borcum olsaydi
olacağı o bence deOnlar tamam alin 40 dese bizim super zeka 30 teklif eder
Sarr kendine yazik ediyor. Gecen sene ki baris gibi zam alip devam eder
Dursun kafanda ne var be adam çok merak ediyorum Sarr kadroda yok Leao da yok![]()
Ya en rahat genç alınacak pozisyon kanattıİhtimal vermiyom halen
Fener sol stoper ariyormus hatta bir tane bulmus bile, bunlar bizden once stoper transferini yaparlar bak yazin bir kenara.