Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
Bunlar şimdi transfer yasağı fln yedirirler oyuncu ayartmaktan

Fener sol stoper ariyormus hatta bir tane bulmus bile, bunlar bizden once stoper transferini yaparlar bak yazin bir kenara.
Zeze yada bitshiabuyu bunlar alır işte hatta pape sarri filan da tjk alabilir bizim rezillerden bıktım valla ya rüyamda bile os gördüm hiç sagligim iyi değil bunlar yüzünden millet patır kütür aliyo bunlar bekliyo fb leaoyu da alır clye giderse.Ne güzel takımı salmistim keyfime bakıyordum özel bir durum yüzünden yine düştük bu futbol batağına valla keşke bunun yerine kumar bagimliligim filan olsaydı da bir dünya borcum olsaydi

Zeze yada bitshiabuyu bunlar alır işte hatta pape sarri filan da tjk alabilir bizim rezillerden bıktım valla ya rüyamda bile os gördüm hiç sagligim iyi değil bunlar yüzünden millet patır kütür aliyo bunlar bekliyo fb leaoyu da alır clye giderse.Ne güzel takımı salmistim keyfime bakıyordum özel bir durum yüzünden yine düştük bu futbol batağına valla keşke bunun yerine kumar bagimliligim filan olsaydı da bir dünya borcum olsaydi
ne negatif saldın be arkadaş

Torreira zam için ayak yapıyo. Sezonu kurtarmak istiyosak gidiyosan git diyip önümüze bakmamız gerekiyor herifin mental 15 yaşındaki ergenler gibi kendi seviyesinin üzerinde bi tane kadına tutuldu daha da mentali toparlayamadı. Bu futbolcu milletinden karakterli kişilikli insan pek çıkmıyor benim anladığım hepsi ergen gibi

Dursun kafanda ne var be adam çok merak ediyorum Sarr kadroda yok Leao da yok 😂
Why Dont We Have Both GIF

Dursun Başganıımm, kaç boyutlu satranç oynuyosun sen yaaa..

Geri
Üst Alt