Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.410
- 25.341
- 3.448
osimen oynuyor burada
haberi yok heralde
haberi yok heralde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yapmazsak ayvayi yeriz, gecen sene Sanchez ve Abdulkerim hep oynamak zorunda olduklari icin neler oldu gorduk.biz sanki stoper transferi yapmayacağız
hocadan aldığım izlenim de o
adı bile geçmiyor
Anlayabilmek çok zor ben saldım artık kim geliyorsa gelsinYa en rahat genç alınacak pozisyon kanattı
En çok milf ihtiyacı olan ortasaha ya da 10
Biz tersini yapıyoruz
ne negatifi transfer için konuşuyorum.Takima transfer lazım agustosun bilmem kaçı olmuş transfer yok ne negatifi. Olumlu mu şimdi hala kimsenin gelmemesi saçma sapan demirovic filan ismi geçmesi yanine negatif saldın be arkadaş
Yapmazsak ayvayi yeriz, gecen sene Sanchez ve Abdulkerim hep oynamak zorunda olduklari icin neler oldu gorduk.
Harika bir planlama Alim beyVer singoyu palasa al i.sarr . Leroy Sane+ Torreira ver milana al Leao . 20 milyona Pape Sarr al. Nhaga yi gonder u23 sag bek al . 1 buyuk 1 u23 hakkinida sol stoper ve yedek santrafordan yana kullan.
Sarr geçen sene liverpool'a 4 gol atmış. Liverpool düşmanı olan birine her zaman kapımız açıktır