Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
normal şartlarda sarr leaodan falan bağımsız olması lazım zaten biri sol kanat diğeri forvet sağ
ha ligde sarr gibi bu tarz adama da ihitiyacımız var çoğu maçta oyun kitleniyor topu içeri sokamıyoruz ceza sahasının orda yığılıp kalıyolar sadece çorum maçında olduğu gibi bu herif manyağın önde gideni o konuda illa bir yerden çıkıp vuruyor

İsmaila Sarr gelirse Nelsson gittiğini var sayarsak 10 yabancı oluyor. Pape matar sarr u23'e uymuyor diye biliyorum. Onun gelmesi için de Lemina veya Torreira gitti diyelim. Bu senaryoda Leao zaten olmaz bence. Daha stoper ve osimhen yedeği almaları lazım. 1 tane u23 hakkımız kalıyor.

Beyler bu ismail sarr denilen adam barış alperin olmuşu kemale ermişi gibi görünüyor, kreativite namına pek bir şey yok

Santrafor alternatifi ya da 2. forvet olarak alıyorsak tamam ama kanatta iş çözsün diye alıyorsak saneden beter olur, hele bu adam için leao gibi komple bir oyuncuyu alma fırsatını tepersek daha büyük felaket olur

İsmaila Sarr fikrine olumsuzum. Şimdi bu adam forvet gibi bir şey anladığım kadarıyla yedek forvet için 40 milyon bayılmak mantıksız. Ayrıca adam asist yapan forvet besleyen biri de değil diyorlar. Demirovic iyi oyuncu ama onun da parası fazla. Galatasaray 'ın yedek forvet için 25 milyon vercek parası olmamalı. Tutun bir genç kiralayın getirin. Chelseade falan tonla adam vardır . Bu kadar zor olmamalı

Beyler bu ismail sarr denilen adam barış alperin olmuşu kemale ermişi gibi görünüyor, kreativite namına pek bir şey yok

Santrafor alternatifi ya da 2. forvet olarak alıyorsak tamam ama kanatta iş çözsün diye alıyorsak saneden beter olur, hele bu adam için leao gibi komple bir oyuncuyu alma fırsatını tepersek daha büyük felaket olur
Leao gibi fırsatı kaçıracaz gibi geliyor ayrıca bize sol kanat lazım sağda oynayacak 3 tane adam var ne planlıyorlar anlamıyorum.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu arada sarr baya cöp gibi duruyor

leao dururken 35 yasindaki herifi getirecekler

Bu Levent'in hikayeleri insanı bezdiriyor kaç yaşına gelmiş niye hâlâ yorumculuk yapar anlamıyorum.

Levent Tüzemen:

"Lang kulübe mesaj gönderdi, beni alın para pul benim için önemli değil yeter ki Galatasaray'da oynayım, dedi"

"Asıl transferler kura çekimi sonrasına bırakılıyor, çünkü Yönetim önce rakipleri görmek istiyor"

:puhaha:

Geri
Üst Alt