Aşil Ohtani
Sarı Üye
- 30 Temmuz 2026
- 617
- 958
- 393
Abdülkerimi kesemeyecek topcuyu getirirler son gün en fazla
öyle bir topçunun varlığı fiziksel olarak mümkün mü
şeklinde bir #sual geldi aklıma Heis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abdülkerimi kesemeyecek topcuyu getirirler son gün en fazla
ben dedim haftabaşına kadar somut bir şey olmaz diye. klasik, haftasonu part time ve pazar full off takılıyor yönetim.
Benim icin Dunya Kupasi performansi da onemliydi. Tum maclarda eli belinde dolandi. Cok buyuk eksi yazdi. Dunya Kupasi'nda varini yogunu oraya koyarsin normalde. O cok vurdumduymaz davrandi.Leao Serie A gibi bir ligde son sene hariç her sene double double yapmış. "Çöp" kelimesi biraz fazla kolay kullanılıyor internette.
Habire geçen seneki düşüşü konuşuluyor, geçen sene Milan takım olarak rezil bir futbol oynadı. Osimhen ile oynamak farklı, Santiago Gimenez & Fullkrugla oynamak farklı. İki oyuncu 35 maç 1 gol
El insaf. "45 etmez, 40 etmez" düşüncesini anlarım ama kimlerle kıyaslanıyor bu adam ya
bu arada hakanı bırakıyor mu inter car mı öykü bir dedikodu
Abdülkerim kötü topçu değil bence ama 3 günde bir oynayacak fizik yok bu herifte. İyice yıprandı. Yavasladi. Son maç jakobs bu un arkasından gelip olası golü engellediöyle bir topçunun varlığı fiziksel olarak mümkün mü
şeklinde bir #sual geldi aklıma Heis
Sence 10 kusur gun kalmis birakirmi tabiki hayir. Biraksa bile uçuk bir meblağ ister yine vermezler.
Diğer kanatta sane olmazsa leao olabilir ama hem leao hem sane ile iyi bir futbol çılacağını sanmıyorum renkdaş.Genelde geçen senenin istatistikleri üstüne konuşuluyor üstad, bu adam istikrarsızlıkla bile double double yapıyor Serie A'da (geçen sene dışında. yine takımın en skorer adamıydı)
Takdir edersiniz ki defansın bizim lige göre daha sert ve sistemli yapıldıgı bir lig. Kilit açması en zor liglerden belki de.
Gecen sene Leao'nun birlikte oynadıgı adamlar..
Nkunku 32 maç 7 gol 3 asist
Pulisic 30 mac 8 gol 4 asist
Fullkrug (ST) 20 maç 1 gol
Santiago Gimenez (ST) 16 maç 0 gol 2 asist
Bizde Osimhen gibi bir makine var. Osimhen olmasa Leao'yu asla istemezdim ama çok iyi uyum yakalayacaklarını düşünüyorum. Bu adam yeni 27 yaşına girdi, bence yiyecek çok ekmeği var. Yeni takım büyük bir motivasyon olur diye düşünüyorum sadece. Sonunda kim olursa olsun takımımız adına hayırlısı olur İnşallah..
Sane konusunda da size sonuna kadar katılıyorum.
2024-25 sezon başını ve sonunu hskor karkısı arika oynamış (sonunu almaya gerek görmedim gayet iyi) ama Milan'ın en kritik döneminde Ekim 24-Şubat 25 arasındaki performansını çok net hatırlıyorum. Bazı maçlarda skor katkısı yaptığı hâlde gerçekten tavırları ve koşmamaları ile çileden çıkarıyordu.Son sezonu hariç sahada süre aldığı neredeyse her iki maçtan birisinde gpl katkısı yapmış. Skor dağılımı bir kanat için çok iyi. Bu sezonlardan birisinde neredeyse takımı tek başına şampiyon yaptı. Genel olarak da son sezon hariç takımını sırtlayan ikonik oyuncusu olmuş Milan'nın. Bugğn burada istenmemesine sebep olan forvet oynadığı ve çöküşteki Milan ile son sezonunda da oynadığı her üç maçtan birisinde gol katkısı vermiş.
Savunma konusunu anlıyorum, sahada bazı anlar topla oynama ve bire bir oynama hevesi ile yıllardır topu öldürdüğü sekanslar oluyor ancak bu adam süperstar diyebileceğimiz noktada bir isim. Milan'da normalde 24/25 sonrası ayrılacaktı, takım berbattı ve bir şekilde kaldı. Yine berbat bir takım ile girdiler sezona. Leao'nun da ayrılacağı kesinleşti. Sönük sezonun ana senebi zaten Milan. Öyle kariyeri boyunca sürekli problem çıkartmış bir isim gibi konuşuluyor ama Leao kadar üst liglerde skor katkısı veren, maçlara doğrudan etki eden çok fazla kanat yok yıllardır. Son sezona kadar Avrupa'nın en iyi birkaç kanadından birisiydi. Bilmediğimiz bir ekstra sakatlığı varsa bir şey diyemem ama Milan ile o adamın işi bitti, oynadıkları oyundan keyif alamıyordu.
Adam bizi bekletiyor premiere league den teklif bekliyoryav leoayuda kafanıza göre yorumluyorsunuz ya.. melo bidondu. mertens 34 yaşındaydı.. ismaila sarr kim yanında.. leao takım aynı osimhen gibi.. 40 milyonmuş falan adam 99 doğumlu.. osimhenin fırçalarından rahatsız olmaz ise memnun kalırsa tarihin en iyi ikililerinden biri olur.. italyadaki savunma oyuncuların yatırıp yatırıp kaldırıyor her türlü çalım var.. first touch sonrası anlık hızlanması yanındaki daha algılayamıyor bile.. he bir de eşşek gibi koşsun... nerde ondan.. messi yürümeyi bırak adımlıyor arjantinliler pamuklara sarıyor saha da adam için kavga ediyor diğerleri.. al yana geri veren adamlar 3 metreden şut çekemesin.. 5 metre top taşıyamasın.. pas pas pas.. sabaha kadar..
Malız çünkü yedekte 0 hücumcu var tut adamı en kötü son gün yollarsın yineKutucu iyi oynuyor Rize'de.
Abi biz niye beleşe adam yolluyoruz ya
Genel olarak artık geri mevkileri geçtim onlar belli gibi bence ama os sarr-hakan gibi olmalı en kötü yine sarr-torr yapsam bile bu sefer ismaila sarr geldiği senaryoda takımın tek hücum planı presle top kazanma olur bu sefer anadolu maclarinda rakip uzun vurunca hep sıkıntı yaşarız.Onun dışında on tarafta kim iyiyse o oynar şuan yunus formda mesela o kesilmez ama ana planda cl depleri harici sane solda sarr sağda osi ortada düşünürüm tabii bu saha yerlesiminde daha asimetrik şekilde olur merkezlerden biri daha sağ ice girer singo yada sallai önde konumlanir ve sarr biraz daha merkeze girip daha ice yakın oynar.Iskender.
Leao - Kanatta cok hizli ve asist yonu agir basar. Ama pres yapmaz bek kovalamaz,
Sarr - Pres oyununa yatkin, guclu ve hizli ama asist ozelligi yok.
Ikisinden birisini aldigimiz senaryoda sahaya takimi nasil yerlestirirsin? Sane'nin kaldigini varsayalim.
Hani Kavukçu bedava oyuncu vermeyecez diyorduKutucu iyi oynuyor Rize'de.
Abi biz niye beleşe adam yolluyoruz ya
Ben alırım kardeşim hakan gelsinHakan denen hain herif, itfb in secim malzemesi sectiginde kaybetmistir
isterse 100 gol atsin bu kapidan giremez
misal kime gömersin renktaş. ülkeye de gelmek istesin hayali olmasın..Adam bizi bekletiyor premiere league den teklif bekliyor
Sanki biz leao yu beğenmiyoruz gibi konuşuyorsun
Leao çok iyi topçu ama 40 milyon gömmem öyle bir adama