Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
Hakan denen hain herif
1787420148138.webp

hmm...

Celili transfer edin daha neyi bekliyorsunuz!!!

2024-25 sezon başını ve sonunu hskor karkısı arika oynamış (sonunu almaya gerek görmedim gayet iyi) ama Milan'ın en kritik döneminde Ekim 24-Şubat 25 arasındaki performansını çok net hatırlıyorum. Bazı maçlarda skor katkısı yaptığı hâlde gerçekten tavırları ve koşmamaları ile çileden çıkarıyordu.

Yanlış anlaşılmamak için daha net söylemek istiyorum. Süper Lig seviyesinin çok çok üzerinde. Gelse tabii ki katkı verir. Benim derdim fiyat performans olarak belimizi bükecek olması. Yıllık 15 maaş verip istediğimizi alamama ihtimalimiz kuvvetli. Mesela Zaha Trabzon ve Manchester deplasmanlarını çözdü. Zaman zaman müthiş katkılar verdi ama bizim ondan beklediklerimiz, bunun çok üzerindeydi. Leão'yu alırsak ölüp bitmeyiz, çok maçta da katkı alırız ama tek kurşunumuzu (maddi ve kontenjan) atmak için ben çok riskli görüyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 332465
Bana kalsa zaten mevcut kadroda kontenjanı da parayı da gömeceğim ana etken kanat olmaz. Ben kadro planlaması olarak doğru yolda olduğunuzu düşünmüyorum.

Leao konusuna gelirsek o mesajımda da bahsettiğim gibi Milan yeterli kadroyu veremedi, takımdan uzaklaşmış birisi. 2 yıldır bu şekilde oynuyor, ona rağmen bir şekilde performans veriyor oynadığında. Çünkü standartının altında oynadığında bile fizik kalitesi ve yeteneği bir şekilde iş yapıyor.

Sarr vs Leao konusuna zaten hiç girmiyorum ben, ikisi bambaşka profilde oyuncular ancak Osimhen'e Gomis'in Garry Rodrigues'i gibi bir kanat istiyoruz derken Sarr isminde yoğunlaşmak garibime gidiyor. Besleyici bir adam değil, doğru isim olmaz düşüncesindeyim. İki oyuncudan birisini seçme mecburiyetim olsa Leao derdim. Kanatlara kim gelirse gelsin Batrakov ve orta sahanın performansı belirleyici olscak. Bunları oyuna sokacak da, onları birebirde bırakacak da bu grup olacak. O nedenle merkeze de ayağını kullanabilen b2b bir isim şart.

yav leoayuda kafanıza göre yorumluyorsunuz ya.. melo bidondu. mertens 34 yaşındaydı.. ismaila sarr kim yanında.. leao takım aynı osimhen gibi.. 40 milyonmuş falan adam 99 doğumlu.. osimhenin fırçalarından rahatsız olmaz ise memnun kalırsa tarihin en iyi ikililerinden biri olur.. italyadaki savunma oyuncuların yatırıp yatırıp kaldırıyor her türlü çalım var.. first touch sonrası anlık hızlanması yanındaki daha algılayamıyor bile.. he bir de eşşek gibi koşsun... nerde ondan.. messi yürümeyi bırak adımlıyor arjantinliler pamuklara sarıyor saha da adam için kavga ediyor diğerleri.. al yana geri veren adamlar 3 metreden şut çekemesin.. 5 metre top taşıyamasın.. pas pas pas.. sabaha kadar..
Osimhen ile Leao'nun hiç bir benzer tarafı yok. Osimhen gol atmadigi maçları bile mücadelesi ve hırsıyla alan bir oyuncu; Leao ise super yetenekli ama tembel, umursamaz ve istikrarsız bir oyuncu.

Hamit, Yusuf Demir, Ilkay'a oturdukları yerde verilen paralar yeterli; Hakan'i da Fener beslesin, bize uzak olsun.

Geri
Üst Alt