Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
bild muhabiri gs 15mden fazlasını vermiyor demiş

Olması gereken. Hatta santrafor u23 olmalı. Yok seneye Osimhen yüksek ihtimal satılacak onun yerine geçecek adam alacağız diyorlarsa gitsinler Balogun'u falan alsınlar o zaman. Stassin'i alamaz mıyız neden onu düşünmüyoruz acaba?

Perşembe kurayı bekleriz,cuma mübarek gün, ctesi lig maçı, pazar 30 Ağustos resmi tatil, ptesi son toplantıyı yapıp Salı günü avrupada deadline day bekleriz çarşamba son gün transfer şovlarını yaparız

Yine imkansizi kovaliyoruz

Ismaila sarr mümkün degil

Oyuncu’ya iki kati maasi teklif edersen tabi ki gelmek ister ama kulubunun istedigi para neredeyse bir osimhen transferi kadar pahali

Para harcamak istemiyorlar üstüne bir de imkansiz oyunculara gidiyorlar akil alir gibi degil

Şu sürekli orta sahadan adam satılırsa Pape Matar Sarr alınacak yazmıyorlar mı ekrana yumruk atasım geliyor. Orta sahada takım dökülüyor resmen hala olursa olur kafasında bakıyor olamayız. Çok büyük bir fırsat geldi elimize ve hala tereddütteyiz insanı çıldırtıyorlar.

Yalnız diğer Sarr'ı da insanlar biraz ezbere yorumluyor. Konuşulan maliyetler yaşına oranla yüksek evet. Adamın geçen sezon santrafor oynatıldığı da doğru ama attığı golleri izlerseniz çoğunluğunun kontrayla rakip defansları bire bir yakalayıp atılan gollerle alakası olmadığını, bayağı kapalı defanslara atıldığını görürsünüz. Onu da geçtim, Marsilya gibi bir takımda kanatta oynarken adam yıkıp geçmiş resmen ortalığı. Geçen seneki gol/asist oranına bakıp tek başına yorumlamak doğru değil yani.

Büyük konuşmak istemiyorum oturup adamın maçlarını uzun uzadıya izlemediğim için ama şu videolarda gördüğüm adam Osimhen'le beraber neler yapar diye düşünmeden edemiyorum. Gerek kanatta gerek ileri uçta. Normalde Leao çok üst düzey adamdır ama mevcutta ben Leao'yla yan yana bile koyamıyorum. O derece fark var aralarında.

Hocam watford döneminden beri takip eder fırsat buldukça izlerim sarrı çünkü gerçekten özel olarak çok sevdiğim bir adam,bu yıl mateta arkasında serbest rolde gezdi resmen patlayıcılığı sayesinde şak diye pozisyona giriyor bulduğu boşluklarda osimhenle inanılmaz bir duo olurlar muhtemelen

garip bi şekilde hiç bir taraftar tepki vermiyor
Yahu bakma yok Galatasaray taraftarı farklıymış yok başarısızlığa tahammmüllü yokmuş yok elit lise bu klübün oto kontrolüymüş koca bir yalan.
Diğerlerinden hiçbir farkımız yok..
Tek fark şu klüp 96-2000 den beri o kadronun inanılmaz başarıları ve klübe kazandırdığı winnerlıktır.Avrupada o winnerlığı kaybettirdiler.Galatasaray avrupada her zaman başka oynarı kaybettirdiler.Ligide yakından o havayı kaybettirecekler.

Ultraslan başındaki adamın esiri olmuş.Açıklamayı ultraslan adına değilde çıkıyor kişilsel olarak açıklama yapıp altına adını yazıyor.Bunlardan bu klübe ne hayır gelirki.Hep cukka.Gelsin bedava biletler.

Dursun özbek ve yönetimi yatacak yeriniz yok.Alın teknik adamınızıda defolup gidin şu klüpten.

haklı olarak transfer falan bekliyoruz da, 25 m euro bir oyuncuya vereceğimize şu satılık türk hakemlerinden 5 tanesini bağlasak, u 19 ile bile yarışta kalırız. parayı yanlış yere harcıyoruz.

Yıllardır her dönem ızdırap çektiriyorlar, yemin ediyorum bıktık yıldık tükendik..

Geri
Üst Alt