Aşil Ohtani
Sarı Üye
- 30 Temmuz 2026
- 617
- 958
- 393
herifler bizi bardakçı elmalıyla yamal dembele karşısına çıkarmakta beis görmedi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başka bişey var galiba... Bile bile bekliyorlar gibi...Aptal gibi hala bekliyorlar, utanmaları da yok.
3 ay beklemek hiçbir avantaj sağlamadı.
Sacma sapan kontrat isteklerini yerine getirirsen hemen ucaga atlar.Biz istediğimiz an hakanın istanbula gelebileceği mi sanılıyor
Kırşehirspor topçusu mu bu yauv
İnter?Sacma sapan kontrat isteklerini yerine getirirsen hemen ucaga atlar.
bild muhabiri gs 15mden fazlasını vermiyor demiş
Daha Eylul gelmedi. Hala firsat bekliyorlar.Bizim yönetim, muhabirler falan Fener maçı izliyor galiba, genelde maçlar varken hiç haber çıkmıyor. Etkileşim alamayacaklarını mı düşünüyorlar ne
Yok, bize gelmek icin yillik 10'a yakin para istiyor.İnter?
4.7 net + bonus ile 5.7 civarı olması lazım. Lakin seviyorlar Gs konuşurken maaşları yüksekten Fb konuşurken o oyuncularda bonus yokmuş sanki gibi en alçaktan konuşmayı.Singoya 7 milyon maaş mı veriyoruz
Şu sürekli orta sahadan adam satılırsa Pape Matar Sarr alınacak yazmıyorlar mı ekrana yumruk atasım geliyor. Orta sahada takım dökülüyor resmen hala olursa olur kafasında bakıyor olamayız. Çok büyük bir fırsat geldi elimize ve hala tereddütteyiz insanı çıldırtıyorlar.
Yalnız diğer Sarr'ı da insanlar biraz ezbere yorumluyor. Konuşulan maliyetler yaşına oranla yüksek evet. Adamın geçen sezon santrafor oynatıldığı da doğru ama attığı golleri izlerseniz çoğunluğunun kontrayla rakip defansları bire bir yakalayıp atılan gollerle alakası olmadığını, bayağı kapalı defanslara atıldığını görürsünüz. Onu da geçtim, Marsilya gibi bir takımda kanatta oynarken adam yıkıp geçmiş resmen ortalığı. Geçen seneki gol/asist oranına bakıp tek başına yorumlamak doğru değil yani.
Büyük konuşmak istemiyorum oturup adamın maçlarını uzun uzadıya izlemediğim için ama şu videolarda gördüğüm adam Osimhen'le beraber neler yapar diye düşünmeden edemiyorum. Gerek kanatta gerek ileri uçta. Normalde Leao çok üst düzey adamdır ama mevcutta ben Leao'yla yan yana bile koyamıyorum. O derece fark var aralarında.
Yahu bakma yok Galatasaray taraftarı farklıymış yok başarısızlığa tahammmüllü yokmuş yok elit lise bu klübün oto kontrolüymüş koca bir yalan.garip bi şekilde hiç bir taraftar tepki vermiyor
Hafta sonu tatil. Makara diye söylüyoruz sanılıyor ama bizim yöneticiler gerçekten hafta sonu tatil yapıyorlar.Bizimkiler daha toplantı yapmıyor mu
bild muhabiri gs 15mden fazlasını vermiyor demiş
randomda fener ağlayınca onlara atanmadı bu haftaEcnebi VAR tamamen kalkmadı dimi random atanıyor