Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 52.702
- 41.476
- 3.413
Ustad hala finlandiyada misin?Buralarda yok öyle şeyler Serdar kolpa yapıyo, boşuna gelmeyin yani
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ustad hala finlandiyada misin?Buralarda yok öyle şeyler Serdar kolpa yapıyo, boşuna gelmeyin yani
Yerleştim bile, full taslak keyfiUstad hala finlandiyada misin?
Yanlis bilgilendirme yapmayalim rts 1 sene izin oluyor anneye ve babayaalasi varda oralarda ama sana kanitlamak icin oraya gelip cocuk yapip 9 ay sonra 6 ay izin alacagim diye goc etme gibi planim yok.
Gercekten mi? Iṣ uzerine mi yoksa finli bi yenge mi dusurdun?Yerleştim bile, full taslak keyfi
Finlandiya da napiyon lan güzelse bende geleyimYerleştim bile, full taslak keyfi
Zaha için de aynısı deniliyordu CRY yüzyili başlamıştıPalaslılar ciddi ciddi Sarr giderse düşeriz diyorlar. Teknik heyet ve yönetim de aynı düşünüyorsa göndermeleri imkansız.
Şimdiden 8 kişiyi hamile bıraktım, tüm haklarımı sonuna kadar kullanıcamYanlis bilgilendirme yapmayalim rts 1 sene izin oluyor anneye ve babaya
7 yıldır evliyim zaten, bu sene taşındıkGercekten mi? Iṣ uzerine mi yoksa finli bi yenge mi dusurdun?
Yenge da finlandiyali mi7 yıldır evliyim zaten, bu sene taşındık
Stoper almamaları rezalet bir durum orta sahayı saymıyorum zatenstoper orta saha
bunlar da yok
Yalanını seveyim senin... için kıpır kıpır etmiyorsa ben de birşey bilmiyorum...İnanmıyorum ben yonetimin bu işi yapabileceğine.
o nedenle umutlanmiyorum