Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
E hani Dursun zorla sözleşme imzalatmıştı Lemina'yla.
sarr gelecekOkan Lemina giderse bunlar yerini dolduramayacagini biliyordur ondan tutuyordur.
Okan beyfendiye kim aldırmış LeminayıOkan Lemina giderse bunlar yerini dolduramayacagini biliyordur ondan tutuyordur.
Dayı 20 milyon yıllık şu dakika verebilecek tek keriz bunlardı.Bjk kendi çapının üzerinde işler yaptı bu transfer döneminde beleşten Vlahovic falan ikna etmeleri muazzam işler teknik direktörleri de çalışkan bi herife benziyor. Şampiyon olurlarsa şaşırmam açıkcası.
Demiroviçi bitirdiler korkudan açıklayamıyorlar. Artık nasıl bir komisyon döndüyseİşimiz artık toteme kaldı.
Bunlar transfer yapsınlar eşek gibi anırırım
Sanmıyorum bunlar o tarz transferleri kiralık yapıyorlar.Demiroviçi bitirdiler korkudan açıklayamıyorlar. Artık nasıl bir komisyon döndüyse
Aman ağabey kaçalım üstümüze gelmesinGroningendeki Van Bergen attırdı yine
2 milyon dedigin nedir ki elinin kiri8 ile 10 M arasinda %25 artis oldugunu bilerek mi 8-10 diyor kolayca mesela.
Gökdelenden düştü 11. kat mı neBupenaza ne alemde diye bakayım dedim ama ölmüş benim yeni haberim oldu
Ekli dosyayı görüntüle 332552