Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 21.395
- 10.781
- 2.223
Sara bu sene yeni transfer gibi
İsterse 20km koşsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lüks nerde biliyon mu, götürmece nerde ise orda, gördüğüm kadarıyla Demirde büyük götürmece var.Oğlum onu istemiyorum bunu istemiyorum gibi bir lüksümüz yok... gidin alın işte kim evet diyorsa... beyninizi sizin ya
Defansın içine giriyor.Bunlarda Matar Sarr alacak cap yok..4 yildir diri bir orta saha lazim diyoruz alabildikleri tek adam sakat lemina o da artik topla ciksmiyor alan kapatip savunma yapiyor sadece
Ya bu herif 50 km koşsa ne farkeder
Erzuruma karşı en kreatif adam bukadar koşuyorsa, ortada ne bir oyun vardır nede taktik, nede disiplin.Ya bu herif 50 km koşsa ne farkeder
Aynen o yüzden boş yerde topu aldığında eli ayağı birbirine dolaniyordu baya kreatif.Erzurumun 3.lig seviyesindeki oslere karşı bile ayakta duramadı ya bu herif, bilerek yapıyor artıkErzuruma karşı en kreatif adam bukadar koşuyorsa, ortada ne bir oyun vardır nede taktik, nede disiplin.
Bilerek yapiyor demek de agir yahu.Aynen o yüzden boş yerde topu aldığında eli ayağı birbirine dolaniyordu baya kreatif.Erzurumun 3.lig seviyesindeki oslere karşı bile ayakta duramadı ya bu herif, bilerek yapıyor artık
Sol kanat yedeğine 12 milyon mu verilir diyen yalancı başkan, forvet yedeğine 25 milyon vercek ha, acaba neler dönüyor o demiroviç transferinde ? Nerden çıktı bu demiroviç ? Hayırdır
Hiçbir mevkiide oynayamiyor abi geçen hafta da coruma karşı bir şey oynamadı yine korner atıyor sadece başka bir şey yaptığı yok kale ağzından topu sokamaz , frikik atar barajı vurur , koca senede 10 maç-onlar da eyup,gümrüke karsi- oynayan super star osmiz yani yaptığı sabotaj artık sadece başka bir şey değil, isteyeni de yok gelecek adama engel oluyor sadece.Bilerek yapiyor demek de agir yahu.
Adamdan hem 10 isini bekleyerek sahaya suruyorsun. Hem ortasaa presi, hem torreira bosluklarindan gecislerde geri kosmasini izliyoruz lemina da stoperlere gomulurken (nerdeyse penalti olan pozisyon)
Daha dar mesafede gotngek yapsa biraz mecali kalir bor seyler yapmaya. Bireysel performansi kotu epeydir ama surekli git gel icinde oynuyor.
İşte ortada en kreatifimiz buydu düşünün yani,Aynen o yüzden boş yerde topu aldığında eli ayağı birbirine dolaniyordu baya kreatif.Erzurumun 3.lig seviyesindeki oslere karşı bile ayakta duramadı ya bu herif, bilerek yapıyor artık
Elestirilere katiliyorum performans bazinda ama kendisi de bayilmiyordur bunduruma. 1 sezon zaten mertens yoktu onunde boslukla oynadi.Hiçbir mevkiide oynayamiyor abi geçen hafta da coruma karşı bir şey oynamadı yine korner atıyor sadece başka bir şey yaptığı yok kale ağzından topu sokamaz , frikik atar barajı vurur , koca senede 10 maç-onlar da eyup,gümrüke karsi- oynayan super star osmiz yani yaptığı sabotaj artık sadece başka bir şey değil, isteyeni de yok gelecek adama engel oluyor sadece.
Abi çok zor bu adam kendine de bakmiyorki beli dönmüyor yani aşırı ağır hadi tamam öyle de olabilir de o zaman yani böyle inanılmaz top dağıtmasini, zımba gibi şut çekmesini beklersin ama o da yok yani , arada işte duran top kesip güzel pas atıyor başka bir şey yok onu bu yasta hagi de yapar yani bu arkadaş ben açıkça söyleyeyim bizim 1 adım ileri gitmemizdeki en büyük engellerden biri yani tffnin falan önüne koyarım kendisini bu konudaElestirilere katiliyorum performans bazinda ama kendisi de bayilmiyordur bunduruma. 1 sezon zaten mertens yoktu onunde boslukla oynadi.
Son sans batrakov ile cikis yakalamasi - eger oynarsa.
Ayrica torreira ile uyumlu olmadiklarini dusunuyorum bir yandan.
Elde adam yok, planlamada yok haliyle yapacak bir sey yok su an ama.Abi çok zor bu adam kendine de bakmiyorki beli dönmüyor yani aşırı ağır hadi tamam öyle de olabilir de o zaman yani böyle inanılmaz top dağıtmasini, zımba gibi şut çekmesini beklersin ama o da yok yani , arada işte duran top kesip güzel pas atıyor başka bir şey yok onu bu yasta hagi de yapar yani bu arkadaş ben açıkça söyleyeyim bizim 1 adım ileri gitmemizdeki en büyük engellerden biri yani tffnin falan önüne koyarım kendisini bu konuda
ucak deyince senin kolpaladigin gunler.geldi aklima reisTransfer için gittiği ne malum o uçağın?
Dayı 20 milyon yıllık şu dakika verebilecek tek keriz bunlardı.
Adam arabistandan alabileceğinin daha iyisini bunlardan aldı.
İmmobile gibi su kaynatırsa bak sen olaya.
Hakan çekseler bile sara yerine koysak en azından biraz duzeliriz merkez anlamında, en azından maçı çözme konusunda baya rahatlatirElde adam yok, planlamada yok haliyle yapacak bir sey yok su an ama.
Sane sara belki baris icin son sanslar - tabi batrakovun da is yapmasi lazim. Yoksa yandik.
İyi kolpalıyordum dimi ?ucak deyince senin kolpaladigin gunler.geldi aklima reis