Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
Tamam dostun Bruno, Odegaard falan gelsim. Yıldız olmayan topçu boş topçudur. Sensin.
Yaw üstat niye yükseliyon bana
Rashford Leao Martinelli Diaz Bruno Thuram dan Eylül de buraya getirirsen mevzuyu lafı yersin. Lafı yiyen de sen değilsin Yönetim. Aylarca bu isimlerle uyutup stoperi ortasahayi kanadi santraforu boş bıraktılar.

Yapacagimiz ilk onbirde mucadele ebebilecek uc transfer, yedeklere de bir iki takviye idi. Cok sevdigim bir motivasyon kaynagi soz var.

"Simplify the delivery without losing intensity".

Sunu becermek icin hic ugrasmadi. Sonra Dursun gidip en buyuk yapacaz falan filan diye laflar sarfetti. Okan da aldigi 4 milyonun hakkini kendisine arka cikarak verdi. Diger yonetici kilikli sarlatanlardan bahsetmiyorum bile. Bu klup hic bir zaman profesyonel bir yonetime sahip oamayacak. Cok yazik.

Diğer 2 ismi bilmiyorum ama orta saha olan şık kazanır. Gerçi Stassin videoda izlediğim forvet ise çok iyiydi.
Tell gayet yüksek potansiyel bizim lige çok iş yapabilecek bir yetenek. Kanatta sonuçta alternatiflerde var illa yıldız yerine böyle potansiyeline de gayet girebiliriz. Stassin veya Djiu ikisi de hem Osimhen arkasında hem de bazı maçlarda 2. forvet gibi oynayabilecek özellikte oyuncular. Orta sahaya da Pape Sarr gibi bir ekleme yapmış oluyorsun bu sırada Nhaga'yı belirli süre oynama garantili kiralık göndermen de yetiyor sadece kontenjan için. Bana çok mantıklı geliyor.

çok sessiz lakin. bu kadar olmazdı
muhabir tivitter tayfada temkinli - ağzını açan küfür ve laf yiyor ve konuşacak konuları yok nerdeyse haftalardır aynı.

arada böyle 2 saatlik anormal bir aksiyon ve etkileşim nükleer bombası oluyor ve duruyor.

Geri
Üst Alt