Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
Tell gayet yüksek potansiyel bizim lige çok iş yapabilecek bir yetenek. Kanatta sonuçta alternatiflerde var illa yıldız yerine böyle potansiyeline de gayet girebiliriz. Stassin veya Djiu ikisi de hem Osimhen arkasında hem de bazı maçlarda 2. forvet gibi oynayabilecek özellikte oyuncular. Orta sahaya da Pape Sarr gibi bir ekleme yapmış oluyorsun bu sırada Nhaga'yı belirli süre oynama garantili kiralık göndermen de yetiyor sadece kontenjan için. Bana çok mantıklı geliyor.
Stassin epey iyiydi ve topla ilişkisi de iyi. Onu isterim

Forumda kıpırdanmalar var, kavgalar başladı.

Her an herşey olabilir.

Sky almanyaya göre demiroviç transferi bitmiş bildirim geldi şimdi

Hay Allah kahretmesin ya...

Yaw üstat niye yükseliyon bana
Rashford Leao Martinelli Diaz Bruno Thuram dan Eylül de buraya getirirsen mevzuyu lafı yersin. Lafı yiyen de sen değilsin Yönetim. Aylarca bu isimlerle uyutup stoperi ortasahayi kanadi santraforu boş bıraktılar.
Yönetime istediğini söyle ben orada değilim ki. Sonuçta şu anda durum belli. Ben de bu durumda yıldız bir kanat ve u23 santrafor alıp transferi kapatmaktansa Tel, Rowe vb. potansiyeli yüksek u23 kanat+ u23 santrafor(Djiu-Stassin) + Pape Sarr denkleminin daha doğru olduğunu düşünüyorum. Sen orada benim fikrime laf ediyorsun. Ben demedim ki bu isimleri alacaklar diye. Hatta bu isimler çıktığında imkansız. Yine saçma isimlere gidiyorlar diye yazdım.

Demirovic iyi topçuya benziyor sadece Osimhenle koca sezon geçmez u23ü kanada almak daha mantıklı.

Yönetime istediğini söyle ben orada değilim ki. Sonuçta şu anda durum belli. Ben de bu durumda yıldız bir kanat ve u23 santrafor alıp transferi kapatmaktansa Tel, Rowe vb. potansiyeli yüksek u23 kanat+ u23 santrafor(Djiu-Stassin) + Pape Sarr denkleminin daha doğru olduğunu düşünüyorum. Sen orada benim fikrime laf ediyorsun. Ben demedim ki bu isimleri alacaklar diye. Hatta bu isimler çıktığında imkansız. Yine saçma isimlere gidiyorlar diye yazdım.
Pape sarr + leao bana mantıklı geliyor ama santrafor ve stoper de boş kalacak. Tel i Tottenham salar ama bize uymaz bence Rowe ondan daha iyiydi.

Delik deşik bir kadro oldu yine stoper ve ortasaha işi çoktan bitmeliydi

galatasaray gibi kulüplerin yedeğe rotasyona oyuncu alması fikri bir tek bana mı saçma geliyor

galatasaray şu an osimhen dışında her mevkide elindekinin benzerini ya da daha iyisini almak için uğraşmalı

temel kuraldır bu büyümezsen küçülürsün

bir tek osimhenin iyisini alamayız

onun dışında lesley alalım rotasyon olsun stopere ümit alalım rotasyon olsun ahmakça geliyor bana

4 senelik şampiyonluk sonrası lemina ve apodan iyisini alamıyorsan ne işe yararsın ki

Eylülde fiyatlar düşecekti dimi dursun. Bak tüm dünya biliyor senin krize girdiğini ve para harcayacagini al şimdi ucuz alabilirsen.

Geri
Üst Alt