Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 97.145
- 110.097
- 4.878
Leao mevzusundan belli değil mi taraftari oyaladiklari. Aylarca pazarlık yap sonra adamlar fiyat kırınca transferden vazgec
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Demiroviç hem pahalı hem yetişkin kontenjanından yiyor hem de bu kadar beklediğimize ve para verdiğimize değmiyor
Böyle planlamayı yapanı...
Pape Sarr ile Leao aynı anda olamıyor. Olsa ben de isterim. Lakin yok Lemina yada Torreira gidecekmiş haberleri gram inandırıcı değil. Nereye gidecekler? Doğru dürüst teklif yok. Burada 3 transfer sadece Nhaga oynama garantisi ile kiralanırsa mümkün oluyor. O da 1 yetişkin + 2 u23 şeklinde.Pape sarr + leao bana mantıklı geliyor ama santrafor ve stoper de boş kalacak. Tel i Tottenham salar ama bize uymaz bence Rowe ondan daha iyiydi.
Delik deşik bir kadro oldu yine stoper ve ortasaha işi çoktan bitmeliydi
leaoya 40 veriyoruz 50 diyorlar sonra tamam 40a alın diyorlar yok 0+35 diyoruz sonra sarra gidiyoruz adamlar 60 istiyor biz 40 veriyoruzLeao mevzusundan belli değil mi taraftari oyaladiklari. Aylarca pazarlık yap sonra adamlar fiyat kırınca transferden vazgec
Öyle bir bilgi yok?Sky almanyaya göre demiroviç transferi bitmiş bildirim geldi şimdi
Hay Allah kahretmesin ya...
Demiroviç iyi bir futbolcu olabilir işimize de yarayacak olabilir ama icardi morata batshuayi osimhen gibi rotasyonlardan sonra taraftar için attan inip eşeğe binmeye benziyorAraştırdığım kadarıyla Elmander tipi agresif güçlü, golcülüğü de fena olmayan bir eleman bu kadar b.klanmasına anlam veremedim. Osimhen bir sakatlansa kabak gibi ortada kalıyoruz ismi geçen u23ler de pek iş yapacak elemanlar değiller. Santrafor işi şakaya gelmez 3 kulvarda oynayacağız bütün sezonu Osimhenin sırtına yüklemek makul bir iş değil.