Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
Dzekonun yedeğini alacağınıza dzekoyu alın o zaman madem tecrübeli istiyorsunuz ! Bu kadar işkence dolu bir dönem görmedim

Demiroviç hem pahalı hem yetişkin kontenjanından yiyor hem de bu kadar beklediğimize ve para verdiğimize değmiyor

Böyle planlamayı yapanı...

Araştırdığım kadarıyla Elmander tipi agresif güçlü, golcülüğü de fena olmayan bir eleman bu kadar b.klanmasına anlam veremedim. Osimhen bir sakatlansa kabak gibi ortada kalıyoruz ismi geçen u23ler de pek iş yapacak elemanlar değiller. Santrafor işi şakaya gelmez 3 kulvarda oynayacağız bütün sezonu Osimhenin sırtına yüklemek makul bir iş değil.

Madem yedek golcü tecrübeli istiyor elinde Morata, Gomis, Batshuayi , bakambu falan vardı neden yarım sezon idare ettiremedin ? Neden göndermek zorunda kaldın ? Osimhen varken gelen adam son 5 dk yı bile göremez Osimhen sakatlansın da oynayım diye sezon mu geçirir 5 milyon maaşlı 20 Milyonluk forvet

Pape sarr + leao bana mantıklı geliyor ama santrafor ve stoper de boş kalacak. Tel i Tottenham salar ama bize uymaz bence Rowe ondan daha iyiydi.

Delik deşik bir kadro oldu yine stoper ve ortasaha işi çoktan bitmeliydi
Pape Sarr ile Leao aynı anda olamıyor. Olsa ben de isterim. Lakin yok Lemina yada Torreira gidecekmiş haberleri gram inandırıcı değil. Nereye gidecekler? Doğru dürüst teklif yok. Burada 3 transfer sadece Nhaga oynama garantisi ile kiralanırsa mümkün oluyor. O da 1 yetişkin + 2 u23 şeklinde.

demirovic de gelsin tel de gelsin uzun dönemde patlayan ossi ve kanatları sos veren takımın koca dönemde 11ine sadece ne vereceği belli olmayan batrakov almış olalım , bravo

yalnız dünya kupası oynayan oyuncuların çoğu dökülüyor

şampiyonlar ligi bu sene ilk maçlarda enteresan şeylere gebe gibi

ulan ahlaksızlar utanmazlar madem demirovic alacaktınız pejcinovici niye almadınız????

stuttgart 25 milyona demirovicin önüne aldı çocuğu daha 21 yaşında kontenjan yemiyor siz şimdi gidip heriflerin yedeğe çektiği 28 yaşındaki adama 20 milyon sıkacaksınız öyle mi???

hırsızsınız lan siz

Lemina da Torreira da gitmez kimse o maaşları vermez. Torreiranın menajeri aklınca çakallık yapıyor venezia falan 1.5-2nin üzerinde maaş vermez. Şu an en makul olan Lesleyi gönderip ortaya gerekirse 35-40 para harcayıp adam akıllı bir u23 almak. Yönetim bu işi becerebilirse sezonu kurtarırız yoksa bu orta saha ile ileri kimi alırsan al patlayacağız.

Araştırdığım kadarıyla Elmander tipi agresif güçlü, golcülüğü de fena olmayan bir eleman bu kadar b.klanmasına anlam veremedim. Osimhen bir sakatlansa kabak gibi ortada kalıyoruz ismi geçen u23ler de pek iş yapacak elemanlar değiller. Santrafor işi şakaya gelmez 3 kulvarda oynayacağız bütün sezonu Osimhenin sırtına yüklemek makul bir iş değil.
Demiroviç iyi bir futbolcu olabilir işimize de yarayacak olabilir ama icardi morata batshuayi osimhen gibi rotasyonlardan sonra taraftar için attan inip eşeğe binmeye benziyor

Her seferinde beklentiyi acayip yükseltiyorlar sonra taraftar ister istemez hüsrana uğruyor, icardi gibi bir takım efsanesini olaylı bir şekilde gönderiyorlar bizde yerine sağlam bir ekleme yapılacak bu ayrılık gerekliydi diyoruz, gele gele transfer döneminin sonunda demiroviç geliyor suç demiroviçte değil suç yönetilemiyor oluşumuzda

Geri
Üst Alt