Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
ümit akdağa 30 isteseler 20 teklif edip transferden vazgeçerdik

8-9 istedikleri için uğraşmıyoruz muhtemelen

kötü bile çıksa denemek zorundasın al geliştir yaw olmazsa olmaz ereni aldın iyi kötü rotasyon topçusu oldu

6-7 milyon euro + arda ünyayı ver 2 yıllık kiralık falan vermeyecekler mi sanki

sarrları da alsak üzerine leao da alsak bu takımın oyun aklı oyun lideri topa basıp oyunu yönetecek ve herkes top onun ayağındayken rahat edecek bir oyuncusu yok

8 ya da 10 numara böyle bir baba adam olmalıydı

batrakov çok genç onun kaldıracağı bir yük değil gibi bu

leao gelince calım fln atacak sanıyorlar :d

golcü isteyip gecen sene 22 gol atan sarr boklanıyor

leao istediğimden değil de 22 gol muhabbeti boş plde 9 golü var geri kalan konfederasyon zart zurt

geçen sene ardanın takımıyla olan maçlarını izledim palacenin zaten takım olarak çok ağır basıyolardı konf ligi için

ayrıca watford döneminden tanıyorum elemanı potansiyeline ulaşamadı 1/2 sezon geçiş yapan takımda tabela yapması yanıltıcı olur bizim için

Ikisinden biri gelsin de hangisi olduğu farketmez artik. Bu gidişle kimse gelmeyecek.

sarrları da alsak üzerine leao da alsak bu takımın oyun aklı oyun lideri topa basıp oyunu yönetecek ve herkes top onun ayağındayken rahat edecek bir oyuncusu yok

8 ya da 10 numara böyle bir baba adam olmalıydı

batrakov çok genç onun kaldıracağı bir yük değil gibi bu
salah'ın bugün yaptığı gibi 3-4 saniye topu tutup doğru yere oynayacak adam lazım batrakov inş öyledir

o yüzden kanada böyle bi adam istiyorum başından beri

batrakof icin de topa basmiyor hep tek pas oynuyor diyorlardi

mertensin muadili diyorlar

mertens de öyle değildi mesela

10 numara da tez canlı ise o zaman 8in biraz oyun kurucu olacak ya da regista tarzı 6 kullanacaksın

yoksa biz sürekli eforla oynamak zorunda kalıyoruz

sarri istemiyoruz, sarri istiyoruz
1000034371.webp

Tek rakibimiz kısıtlı kadro.
Gelen 2 oyuncu tartışmasız isimler olmalı. Hatta mümkünse 3 oyuncu

Az once lieague 1 konusunda hasan bekir paylasimini gordum ve inanmayip baktim dogruymus. Biz bu frankowskiden iyi para aliyormusuz ya unutmustum onu. 😀 her yil 2.750 aliyormusuz sene sonunda da 5 kusur alacakmisiz

Bu arada Metin Diyadin gayet iyi bir hoca

Daha buyuk bir butceyle nasil is yapar acaba merak etmiyor degilim

Vallaha buraya gelip hala dişe dokunur bir gündem olmadığını görünce afakanlar basıyor...

Geri
Üst Alt