- 18 Temmuz 2009
- 81.850
- 238.975
- 5.093
Hangi maçta izledin A.kerim'imarcao icin de oyle diyordunuz bardakcı canavar gibi oynuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hangi maçta izledin A.kerim'imarcao icin de oyle diyordunuz bardakcı canavar gibi oynuyor
+ Marsilya Konferans Ligi'nde yarı finale kadar gitti. 1 golle finali kaçırdı.Ek olarak geçen sene 13. olmamız bizim en iyi 13. takım olduğumuzu göstermez.
Nelsson'u da değersizleştirmez.
Lazio, Marsilya, Loko grubundan lider çıktın o Marsilya Fransa liginde 2. oldu, onun üzerinden örnekleyelim rakamları?
Zaten Galatasaraylı adamın iki sözünden biri geçen sene özelinde örnekler verip küçümseyici olmaz, olmamalı.
Yunuuuuuuuuuus abeKim’in szlaAza’nin paralarina bakinca nasil icine siniyo insanlarin 14 e nellson birakmak? ben marcao gibi gitmezse moral motivasyonsa satisa gecicegine de inanmiyorum. dk falan da geliyo yeany.
Nellson duran toplarda gol atmadığı için kafa toplarında kötü zannediyorlar. Futbop bilgisi gol atmak üzerine istatistik kaç hava topu kazanmış takımı ne kadar kafa ile gol yemiş umurlarında değil.Nelsson'u beğenmeyebilirsin, eksik görebilirsin, futboldan anlamadığını gösterir ama saygı duyarız.
Ama kafa topları iyi değil demek, verilerle desteklenen bir gerçeğe rağmen yalan söylemektir.
Sevmiyorum deyip geçin.
hazırlık macı konularını okudum. cok olumlu yorumlar vardı.Hangi maçta izledin A.kerim'i

Ben oyuncu yetiştirme yurduyuz demedim. Ayrıca hep genç oyuncular da alalım demedim. Zaten yeterince tecrübeli ve hazır adam aldık bir kaç tane de daha genç adam alalım dedim.Şu takıma parlatıp satılabilecek 20-25 arası bir kaç tane oyuncu alır mısınız lütfen? Elde para eden Marcao’yu sattın, Nelsson’u satacaksın yerine kimi koydun? Satıyorsan yatırım da yapacaksın ki seneye satabileceğin oyuncun olsun.
Oyuncu yetiştirme yurdu değil burası, geçen sene bi deneyelim dedik direkten döndük. Büyük kulüpsün başarılarla para kazanacaksın oyuncu satarak değil,
nöbette kap gelmezse cezam ne olacakArda dediyse yapacak bir şey yok.
Akman
Milföy
Evander
Kanat/forvet
Top çalan orta saha
Stoper![]()