Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 37.953
- 10.788
- 2.838
Antalya haji wrighti almış demek boku yedik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En son Bokumdan 6 yemediler mi
Almanyaya gelsin garsonluk yapsin daha fazla kazanir. Ayip etmis 8jk600.000 Euro senede 11 Milyon TL ediyor.
Çocuğa 12 Bin TL veriyorlarmış bu sene ayda.
Açıkçası aylık 70 katı teklif alınca kim durur şu durumda.
Arda daha iyi de Emirhan daha üstlere çıkabilir dinamik olduğu için. Ofansif 8 numarada özellikle.Emirhan harbi Arda çöpünden çok daha iyi topcu. Büyük mallik yapmis Beşiktaş yönetimi.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Satisda nedense hep italyan pazarına gidiyor oyuncular alışta da bu transferleri biz yapmış olsak memnun olurmuydunuz yalan yok anelka Alex appiah zamanı kıskanıyordum fark yaratacak oyunculardi bu aldıkları hep toplamafenerbahce hem satiyor hem aliyor adeta ders veriyor GS'li yoneticilere..
Potensiyel varsa biz de alabilirdik direkt600.000 Euro senede 11 Milyon TL ediyor.
Çocuğa 12 Bin TL veriyorlarmış bu sene ayda.
Açıkçası aylık 70 katı teklif alınca kim durur şu durumda.
Almanyaya gelsin garsonluk yapsin daha fazla kazanir. Ayip etmis 8jk
Antalyanın kadro çöpİlk rakibimizin son hazırlık maçı Antalya Kanal V ve Dortmund youtube da yayınlanacak heralde
Edit. Kanal V de yayın başladı spiker tuvaletten anlatıyor gibi
Ben 5 sene sonra emirhani çok daha önce görüyorum ardadan. Arda teknik falan ama ağır kalıyor, fiziksel olarak da yetersiz. Emirhan hem daha hızlı hem daha fizikli.Arda daha iyi de Emirhan daha üstlere çıkabilir dinamik olduğu için. Ofansif 8 numarada özellikle.
rakibimizi tanıyalım
50%’sini 4 milyona aldilar4m a almışlar
![]()
Santiago Gimenez - Oyuncu profili 26/27
Santiago Gimenez, 25, Meksika ➤ AC Milan, 2024'den beri ➤ Santrafor ➤ Piyasa Değeri: 18.00 mil. € ➤ * 18 Nis 2001, Resistencia , Arjantinwww.transfermarkt.com.tr
Arda çöpü dediğin Arda Güler ise büyük haksızlık olmuş. Yiğidi öldür hakkını yeme.Emirhan harbi Arda çöpünden çok daha iyi topcu. Büyük mallik yapmis Beşiktaş yönetimi.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi