- 18 Temmuz 2009
- 81.775
- 238.782
- 5.093
Sıkıntı ön libero olmamasıCarvalho çok çok iyi bir ön libero ve ligde daha iyisi yok şu anda neden olumsuz bir algı var bilmiyorum açıkçası. Mevcut orta sahamıza en az 3 seviye atlatır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sıkıntı ön libero olmamasıCarvalho çok çok iyi bir ön libero ve ligde daha iyisi yok şu anda neden olumsuz bir algı var bilmiyorum açıkçası. Mevcut orta sahamıza en az 3 seviye atlatır.
Murat topu rakipten kim alacak o kadrodaCarvalho bu sene Pedro ve grilisle beraber en çok istediğim transferlerdendi. Gelirse çok mutlu olurum. Eldor da gelse keşke ama sanırım başka takimla anlaşmış![]()
Brezilyadan Portekizli bi oyuncunun menejeri Galatasaray la görüşmek için İstanbulda (Trtspor: Fatih Doğan)
İsminide söylemişti . Kaçırdım
Ardanın duyumu bu sanırım
Tartışmaya gerek yok takımımızın esas gücünü yarın göreceğiz. Gümbür gümbür gelen bir gs var
Iyi biri gelsin anlaminda dedimKim ki
SM-F916B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya Photoshop İçin Zamanım Olsaydı Reis Mona Lisa'ya Photoshoplardım O Fotoğrafıher şeye uyuyor lan bu. Mona Lisa gibi
nereden duydun renktaş?![]()
Ramiz Zerrouki - Oyuncu profili 24/25
Ramiz Zerrouki, 26, Cezayir ➤ Feyenoord Rotterdam, 2023'den beri ➤ Ön Libero ➤ Piyasa Değeri: 9.00 mil. € ➤ * 26 May 1998, Amsterdam, Hollandawww.transfermarkt.com.tr
ilgimiz varmış reisler bilen tanıyan?
Iscoya hayır dendi son iki senede piyasada yok diye carwalhoyada hayır denme nedeni temposuzmus diyorum bizim ligte tempo primer lig seviyesinde olduğundan 4 senedir piyasa olmayan jese show yapiyorşu an carvalho gelse hayır diyecek adam yok tam kıvamına geldik
soyadı farçada cocuksu demek![]()
Ramiz Zerrouki, 26, Cezayir ➤ Feyenoord Rotterdam, 2023'den beri ➤ Ön Libero ➤ Piyasa Değeri: 9.00 mil. € ➤ * 26 May 1998, Amsterdam, Hollandawww.transfermarkt.com.tr
Hocam haddime değil ama naçizane yorumum kesicilikten ziyade atletizm eksik bu carvalhoda.Teknik olarak Carvalho daha iyidir Fernando'dan.
Fernando ağır olsa da pozisyon bilgisi ve kesicliği iyidi, bu Carvalho'da yok.
nereden duydun renktaş?
www.twenteinsite.nl
Bu yaklaşım hatalı, hazırlık maçında girip iş yaptı diye sezonu taşıyabileceğini varsayamayız.Iscoya hayır dendi son iki senede piyasada yok diye carwalhoyada hayır denme nedeni temposuzmus diyorum bizim ligte tempo primer lig seviyesinde olduğundan 4 senedir piyasa olmayan jese show yapiyor
Nasıl değil ki ? 302 maç ön libero oynamış 30 maç merkez orta saha, Oyuncu özellikleri iki bölgeye de uygun olabilir ama bariz bir ön libero bence.Sıkıntı ön libero olmaması
Saçlar transfer vizyonumuza uygun![]()
Brezilyada portekizli kaç topçu vardır kiGol olsun