Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.805
- 90.471
- 5.003
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şimdi izledim de Nejat İşler’in konuşması bile daha mantıklıydı. Buna bakınca Dursun Özbek’e şükredesi geliyor insanınYahu bu FB başkanının açıklamalarını gördünüz mü? Bildiğin çok komik lan. Üslubu, tavrı, vücut dili, sözlerinin içeriği:ddd
Adamın, FB tesislerindeki yemek ücretleri konusunda bile, "GS adasında da aynı şekilde ücretler" diye açıklaması var :ddd
Ula böyle rakip mi olur, adam seninle yatıp seninle kalkıyor. Nasıl bir travması var acaba GS ile ilgili?
O olay tam olarak ne okudum okudum anlamadım
Anası babasını Haldun Simavi ile boynuzladı. Haldun Simavi de Galatasaraylı, o yüzden olabilir.Yahu bu FB başkanının açıklamalarını gördünüz mü? Bildiğin çok komik lan. Üslubu, tavrı, vücut dili, sözlerinin içeriği:ddd
Adamın, FB tesislerindeki yemek ücretleri konusunda bile, "GS adasında da aynı şekilde ücretler" diye açıklaması var :ddd
Ula böyle rakip mi olur, adam seninle yatıp seninle kalkıyor. Nasıl bir travması var acaba GS ile ilgili?
?William Carvalho
Gedson- Oliveira