Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AZ taraftarı baya üzgün okuduğum kadarıyla.. sessiz güç/görev adamı diyor çoğu. Bonservisinide düşük bulmuşlar kontratın son senesi olmasına rağmen.

Umarım ben dahil çoğumuza R yaptırır gelirse

Bu hollandalılar çöpünü bedava vermezler numara yapıyorlar allahın nederlandlıları

Avrupanın kayserisi adamlar bir avrupa bunların paragöz bencil cimri şişman olduğunu biliyor

Marcao'nun acısını nelssonu daha pahalıya satarak çıkartalım. Denayeri bonservissiz çekelim. Sulh içinde çözülsün bu mesele.
Marcao'yu 12+ bonusa alan adam Nelsson'a max 8 verir. Onu da 5+3 falan olarak verir. Bizim sevgi kelebekleri de "ama napalım oyuncu gitmek isedi" derler arkasından.

Bu hollandalılar çöpünü bedava vermezler numara yapıyorlar allahın nederlandlıları

Avrupanın kayserisi adamlar bir avrupa bunların paragöz bencil cimri şişman olduğunu biliyor

Harbiden öyleler ama aşırı şişman değiller yalnız. Cimrilikten az yiyorlar ve yakıt yakmamak için bisiklet kullanıyorlar genelde

Az alkmaarlılar üzülüyorsa kesin iyi transfer diyen kitleye söylüyorum

Şöyle bir avrupa takımlarının forumlarını gezin taraftar kimi seviyorsa onu alalım

Scout mcout ne hayır gördük ki birde bu yolu deneyelim

Marcao'yu 12+ bonusa alan adam Nelsson'a max 8 verir. Onu da 5+3 falan olarak verir. Bizim sevgi kelebekleri de "ama napalım oyuncu gitmek isedi" derler arkasından.
Ada'nın ortasına delik açarım "kendi imkanlarımla" ada su alır.
Nelsson kardeşimin çıkış maddesi 25 milyondu getirsin monci 25 i götürsün sarı civcivi.

Şöyle bir avrupa takımlarının forumlarını gezin taraftar kimi seviyorsa onu alalım

reis boşver bokunu çıkardın artık midtsjö işinin yav sal gitsin

Taraftar tepkisi transfere sebep olmaz ama iyi referans olur. Bizim burada Marcao başlığına girsinler mesela gayet iyi izlenimleri olur.

Akmamnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt