Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.637
- 109.467
- 4.878
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaya doğru gelen Emre Akbaba'ya da çıkartabilirdi Seferovic. Temiz asist olurdu. Kaçırdı ama canı sağolsun Seferimin.keşke keremin asistini gol yapsaydı seferovic,o zaman abdulkerimin pasına yazık olmayacaktı
Son hamleyide yap bitir işiformayı almayı denedım alınıyor kartı eklemeye kadar geldım
Yav 7 milyon euro verip 8.5 numara alıp kanat mı oynatacağız. O iş saçma ötesi değil mi?o durumda muhtemelen evander sola gidecek kerem ikinci forvet
FM de Ravel Morrison vardı İngiliz Lazio da oynuyordu FM 18-19 falandı özel yetenek 20 di ama berbat oyuncuydu bence vizyon pas ve fiziksel özellikler çok çok daha önemli orta saha içinBu "özel yetenek" özelliği benim en önemsediğim özellik. Özel yeteneği yüksek oyuncunun kötü olma ihtimali yok. Oyunda özel yeteneği 15+ olan oyuncuları filtrele ve transfer listesi oluştur, hata yapmazsın.
Midjiland store satış elemanı : Karttan ödemeyi çekme kısmında olmuyormuş işte.formayı almayı denedım alınıyor kartı eklemeye kadar geldım
Çok iyi
formayı almayı denedım alınıyor kartı eklemeye kadar geldım
Dubua ya guven olmaz omar denen arkadas bence halen saglikli goremiyor hareketlerinden de belli kaan demek bir kontejyan demek cok faydali olur bencede alinmali umut bozokta alinmali ali akmanda ogulcan taylan omer dehlenmelikaan ayhan hem stoperi hem sağ beki hem de 6 notu yedekler
böyle versatil adamlar hayat kurtarır
en çok miçö maliyetine bitiyorsa hemen alalım
1000 tl ahbabSon hamleyide yap bitir işi![]()