Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.536
- 106.162
- 4.738
Sarkinin orjinal sozlerini unuttum abvyine yaz bitti biz göremeden orta sahayı taylan'a esir olduk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sarkinin orjinal sozlerini unuttum abvyine yaz bitti biz göremeden orta sahayı taylan'a esir olduk
5 oyuncu kim olabilir ki abi, gündem de çok yaklaştığımız kim var midtsjö-ali-evander haricinde?
İzleyin izlettirin.
Kerem'in kendi kendini geliştirdiğini düşünürsek buna katılamayacağım. Ama bir kaç sene içinde papaz olur o ayrı.Faydali transfer keremle yunustan biri olmasa kanatta rahatlikla oynar keremk bile kesebilir kereme tehdit olusturmaz isek ben oldum havalarinda gezer durur
Kendi kendinimi gelistirdi futbolu topu alip calim atmaktan ibaret saniyor acaip top kaptiriyor bencil oynuyor arkasinda bir tehdit olursa daha iyi gelisir rekabet iyidirKerem'in kendi kendini geliştirdiğini düşünürsek buna katılamayacağım. Ama bir kaç sene içinde papaz olur o ayrı.
Rekabet iyidir.Kendi kendinimi gelistirdi futbolu topu alip calim atmaktan ibaret saniyor acaip top kaptiriyor bencil oynuyor arkasinda bir tehdit olursa daha iyi gelisir rekabet iyidir
Satın alma opsiyonu varsa güzel hamle yoksa gereksiz.
Yokmuş sanırım. Büyük kerizlik olacak.Satın alma opsiyonu varsa güzel hamle yoksa gereksiz.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Opsiyon yoksa aynı hatalar yine yapılıyor demektir yazıkkkYokmuş sanırım. Büyük kerizlik olacak.
Kanat oynar mi o zaman iyiFaydali transfer keremle yunustan biri olmasa kanatta rahatlikla oynar keremk bile kesebilir kereme tehdit olusturmaz isek ben oldum havalarinda gezer durur
Hocayi baski altina almayalim lutfen