Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Evander'in bekletilme sebebi de bu olabilir mi? 7-8 milyon bonservisi birine basacağız ve Torreira'yı bekliyoruz belki de? Yoksa şimdiye çoktan açıklanırdı gibi Evander

IMG_1423.webp

Evander ve torreira beraber gelirse hele bir de Antalya maçına kadar gelirse Özbek kral olur benim için.

SM-F916B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emre Özcan: Midtsjönün neredeyse hiç skor katkısı yok 2 sene önce 78 orta saha içerisinde 0.01 gol beklentisi ile sondan 4. oldu.

Sergio oliveira golcü değil 1 sezon haricinde ki o sezonda yarısından çoğu penaltı. Seferovic +15 kanatlar 10 10 atsa bile 3. gelecek orta saha çift haneli gol atacak gole yakın bir oyuncu olmalı. Dedi

Torreirayı neden fiorentina almıyor onu anlayamadım iyi performans vermişti orada
Bölgesinde iyi adamları var, Amrabat'a da güvenerek olabildiğince fiyatı aşağı çekmeye çalışıyorlardı. Maaş konusunda da menajeri ile bir sıkıntı yaşamışlar geçen sezonun sonunda. Bonservisinin alınacağı ve 3m€ civarında bir maaş verileceği söylenmiş ama sonra fiyat düşürmeye çalışmışlar. Arsenal'de zaten kiralama sonrası Fio'nun yaklaşımından memnun değilmiş. Hatta bir haberde, İtalyan takımlarına kiralık oyuncu gönderme konusunda Torreira sonrası pek olumlu düşünmediklerini okumuştum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt