Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.182
- 76.237
- 4.218
Haha torreira miymis ligi neden 13cu bitirdiniz diyen
Muslera dememiş mi orta sahada 2 tane kazma oyuncumuz var diye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Basta Torreira boyundan dolayi ligde dayak yer demistim. Izledim fikrimi degistirdim herif pitbull gibi Torreira-Evander ikiside gelsin, orta sahamiz ligin icinden gecer
Bu arada Evander'in bekletilme sebebi de bu olabilir mi? 7-8 milyon bonservisi birine basacağız ve Torreira'yı bekliyoruz belki de? Yoksa şimdiye çoktan açıklanırdı gibi Evander

bütçe meselesi buTorreirayı neden fiorentina almıyor onu anlayamadım iyi performans vermişti orada
Bu fotodan sonra iptal.

Bölgesinde iyi adamları var, Amrabat'a da güvenerek olabildiğince fiyatı aşağı çekmeye çalışıyorlardı. Maaş konusunda da menajeri ile bir sıkıntı yaşamışlar geçen sezonun sonunda. Bonservisinin alınacağı ve 3m€ civarında bir maaş verileceği söylenmiş ama sonra fiyat düşürmeye çalışmışlar. Arsenal'de zaten kiralama sonrası Fio'nun yaklaşımından memnun değilmiş. Hatta bir haberde, İtalyan takımlarına kiralık oyuncu gönderme konusunda Torreira sonrası pek olumlu düşünmediklerini okumuştum.Torreirayı neden fiorentina almıyor onu anlayamadım iyi performans vermişti orada