Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evander sütlü kakaoTorreira - Oliviera - Midtsjo - Evander iyi güzel hoş da arkadaşlar Melo ve Fernando'ya kıyasla 2 temel sorunumuz var birincisi zenci değiller, ikincisi boyları kısa. Gerçi Sneijder'in de boyu kısaydı ama müthiş oyuncuydu
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gıriliş kim?Toreira sokmusum grilişe dedirtecek bir topçu
Kim gelse iş yapara döndü iş biraz.Evander gelirse bence oyuncuyu bu yapı iyice parlatır, ne dersin
SM-F916B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yine ne sallıyon yaw
Torreira'yı 3 yıldır tanıyorum Arsenal 'de müthiş işler yaptıTorreiranin adını ilk kez duyan da ne bilim son 3-4 yıldır Türk ligi dışında bir şey izlememistir
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sorma alışmışız gürültüye çocuk sesine. Daralıyorum evde. Forumda olmasa yandık.Ben de hanım ve çocuğu memlekete yolladım alışmışım tek başıma canım sıkılıyor evde yav açıp bir bölüm narcos izleyeyim bari
Çaycı işe yarar emekci bi abimiz.ben de soruyorum, gürcanın bir çaycıdan ne farkı var
Ivan CordobaEskiden İnter’de idi sanırım bir stoper vardı. Boyu 170-175 filandır. İsmini unuttum. Kısa filan deyince aklıma o geldi. Bir ara bizde istemiştik sanırsam.
1997 ile 2002 arası bizim maçlarımızdan izlediğin oldu mu?Torreira - Oliviera - Midtsjo - Evander iyi güzel hoş da arkadaşlar Melo ve Fernando'ya kıyasla 2 temel sorunumuz var birincisi zenci değiller, ikincisi boyları kısa. Gerçi Sneijder'in de boyu kısaydı ama müthiş oyuncuydu