Hasan Çam
Ulubatlı Souness
- 4 Ağustos 2019
- 34.185
- 49.016
- 2.968
Şimdi baktım, şunu paylaşmışlar. Bugün demek ki Hamza'ya sallayacaklar.@Emre Zeytinli seninkiler ne alemde? sesleri çıkmıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şimdi baktım, şunu paylaşmışlar. Bugün demek ki Hamza'ya sallayacaklar.@Emre Zeytinli seninkiler ne alemde? sesleri çıkmıyor
Sonra bir sesŞimdi bir KAP gelse Midjtsö Galatasaray'da diye
Ardından çat diye 2. bir KAP Profesyonel oyuncu Torreira'nın kulübümüze transferi için Arsenal ile resmi görüşmelere başlanmıştır diye
Biz orgazm
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ya gitsin yeter ki gitsinSakın ha ücretini verip de fesih etmeyin. Hayır kurumu gibi olduk. Maaşını bırakıp gitmeyecekse 2 sene çürüsün.
tomas sokcek
Denizdelerdir üstad@Emre Zeytinli seninkiler ne alemde? sesleri çıkmıyor
Şimdi baktım, şunu paylaşmışlar. Bugün demek ki Hamza'ya sallayacaklar.
Şimdi baktım, şunu paylaşmışlar. Bugün demek ki Hamza'ya sallayacaklar.
Kara haber geldi geçmiş olsun.Emre Kaplan Torreira ile sözleşme imzalanacak dedi . Geçmiş olsun . Ertem 2
Şimdi bir KAP gelse Midjtsö Galatasaray'da diye
Ardından çat diye 2. bir KAP Profesyonel oyuncu Torreira'nın kulübümüze kalıcı transferi için Arsenal ile resmi görüşmelere başlanmıştır diye
Biz orgazm
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dün Miço'nun geleceğini biliyorduk, baskın yayın açacaktık ama Gökhan araba kullanıyordu, o yüzden açamadık dedi. Gökhan öyle mi diye baktı, ters bir şey yazıyordum az daha.Bir şey biliyomuş gibi torreiyı yalanlar %90 onu dediğinde forumda yine ufak çaplı bir yangın olur.