- 18 Mayıs 2011
- 22.078
- 11.996
- 1.873
Çok iddialı olmuş. Ama bence o senin isteğin Okan hoca nın değil.Bence Okan Hoca Abdülkerim i 11 de düşünmüyor . Tandemi iki yabancıdan kuracak . Ve Kalede de Okan Kocuk a epey şans verecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok iddialı olmuş. Ama bence o senin isteğin Okan hoca nın değil.Bence Okan Hoca Abdülkerim i 11 de düşünmüyor . Tandemi iki yabancıdan kuracak . Ve Kalede de Okan Kocuk a epey şans verecek
Mal fb vermisdir takimlari karistirmislardirAli duymasın atlar hemen
Toreyra konusunda rahat olun, dik durmaya karar vermezsek topçu bizde
Kaç tane Frey'in maçına baktın?Frey'in gelmesini Fb ile olan şampiyonluk maçında atacağı golle bizi şampiyon yapma ihtimalini düşündüğüm için istiyorumFb'de 22 maça çıkmış 11 tanesinde ilk 11 başlamış ve 5 gol ve 1 asistle oynamış.Fb taraftarları da golcülerin en az 20 tane gol atmasını istiyolar ama oynatmıyolar.Seferovicle burda coşabilir gelirse.Aklımda Antwerp'e gitmeden önce Rizespor maçında etkili oynamıştı diye kalmış ve ek olarak Uefa Avrupa Ligi'nde de etkili bi performans göstermişlerdi Valbuena ile birlikte..
gotlerini boş yere kaldırdı izleyenler.ben hiç izlemedim,forumda söyledikleri seyleri okudum sadeceFarklı görüneceğiz diye bilmiş havlarına girdiler . Gicik oldum bu gece . Hemen çıktım yayından![]()
Nice leminayi uygun fiyata birakir. Toreyra bitlikte almak lazim
Bizim dik durmamız sıkıntıKarar vermezsek nasıl bizde oluyor
Eğik mi duralım
Ben Lemina derim reis Midtsjo da var yedekleyecek Galtier'in oynattığı gibi maçın 10-20 Dk'sını Midtsjo'ye de oynatabiliriz..Torreira’ya 6m bonservis + yillik 3m maas mi yoksa Lemina’ya 4-5m bonservis + 2m maas mi?
Nice leminayi uygun fiyata birakir. Toreyra bitlikte almak lazim
Bazı takımlar masraflı olacak diye katılmayacağız diyorlardı . Ben de şaşırdımRezerv lig olmayacak zannediyordum ben fikstürü yayımlanmış
Nevzat dursunun
Haluk erdenin
Serhan metinin
Ank cenkin
Adamlari
Brsvalla söylemişti ama unuttum izmirli değil ama net bilgi