Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer torreira'nın geldiğini düşünürsek. Şu andaki kadro bizi ligde götürür. Takviyeler yapılacaktır ama, artık çok acele etmeye gerek yok dişimize uygun olanı alırız.

Linç yemek istemiyorum ama beni en çok endişelendiren Oliveira nedense..Kaliteli topçu olduğu belli ama pek etliye sütlüye karışmıyor
Oliveira henüz yeterli değil. Ama liderlik etme arzusu var gibi. Hal ve tavırlarından öyle anlaşılıyor. Umarım futbolu beklentileri karşilar.

Vay anasını kız pozitif çıkmış :( Dolayısıyla biz de 2. kez yakalanıyoruz anlaşılan...

Galatasaray Midstjo Transferini Açıkladıktan Sonra Trabzonspor'u Geçip Lig'in En Çok Piyasa Değeri Olan 2. Takımı Oldu :D

sabah muslera paylaşımından sonra mitsönün tam 11.00'da açıklanması tesadüf olamaz sanırım...

muslera
(okan)

dubois nelsson bardakcı pva
(omar luyindama transfer kazımcan)

torriera
(taylan)

oliviera midsjo
(akbaba) (berkan)

yunus-----------------------------kerem
(emre K)-----------------------------(transfer)

seferovic
(transfer)
(gomis)​

torriera olursa, ilk onbiri tamamlamış oluyoruz. geçen senenin ilk onbirinden 7 oyuncu değişmiş oluyor totalde.

bu kadro rahat rahat zirveye oynar. çok absurd bir mevkide, absurd şekilde (sakatlık vs) sıkıntı yaşarsak, o da devre arası çözülür. ben 40 günde kurulan bu kadrodan razıyım açıkçası.

alternatif stoper
alternatif kanat
alternatif santrafor

bu üç pozisyon için rahat rahat takılabiliriz 7 eylüle kadar. gidenlerin durumuna göre, bütçeye göre vs rahat rahat karar verilir alternatif pozisyonlarda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt