Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 ciğersiz adam iLe mi oynayacağız. Ya da oyundan düştüğümüz anlarda bir çiğersiz daha mı sahaya göndereceğiz. Merak ediyorum. Torre-Mito
Rakibe göre kadro ayrıca 3 as orta saha bütün sezon oynayamaz. Arada sakatlık rotasyon. Herzaman yedekte iyi bir orta saha olmalı.

20M güncel Pdsi olan adamı nasıl 5,5'e alıyoruz yaw.
felipe melo da juve'ye 25 m eur'a gitmiş, gs'a, 1.5 ve 1.5 m eur'a iki sene kiralanıp sonunda 3.5 m eur'a bonservisi alınmıştı. (bir nevi 6.5 m eur'a gelmişti yani)

piyasa değeri 14m eur iken, 3.5 m eur'a almıştık.

olabiliyor bazen bu şekilde.

Bana veiga gelecek gibi geliyo ama hadi hayırlısı. Evander mi Veiga mi karar veremedim.

Midtsjø hoş gelmiş. Güne kap ile başladı isek kap ile bitiririz hissiyatı oluştu bende. Salı gerçekten sallanacak sanki.

Arsenaldeki Edu son zamandir belese birakiyor artida kalan oyunculari. Torreiranin kendisi sorun BENCE.
Bende öyle düşünüyorum burada önemli olan Torreira ile anlaşmak. Arsenal yazan gazeteciler komik duruma düşürüyor kendilerini. Adamların ilgi alanı sadece süper lig olunca normal

felipe melo da juve'ye 25 m eur'a gitmiş, gs'a, 1.5 ve 1.5 m eur'a iki sene kiralanıp sonunda 3.5 m eur'a bonservisi alınmıştı. (bir nevi 6.5 m eur'a gelmişti yani)

piyasa değeri 14m eur iken, 3.5 m eur'a almıştık.

olabiliyor bazen bu şekilde.
Melo sorunlu 1 adamdı yaw. torreira da mı sorunlu, bizden başka 5,5 veren herhangi 1 kulüp yok mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt