Melih Peker
Şef Gümüş Kıvrım
- 21 Ocak 2010
- 70.087
- 48.604
- 4.843
evet ben de oyle bir intibaya kapildim atilan yabanci mesajlardan hayirlisi uarim ikna ederizOyuncunun tercihini bekliyomuşuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet ben de oyle bir intibaya kapildim atilan yabanci mesajlardan hayirlisi uarim ikna ederizOyuncunun tercihini bekliyomuşuz
Bunuda demiş idim verin yetkiyi görun etkiyi diye. Baskanim yetkiyi aldi etkiyi bu hafta gösterecek diye. Yavas yavas göruyoruz etkisiniHer yere bakın yetki bulalım başkanımıza tüm yetkileri verelim.
Yapmayin sunu.
Forvete Larsson he.
Ins. alternatif olarak düsünüyorlar.yahu berkay ancak 8 numara alternatifi olur o da yedek yani bizim yonetim bu kadar sig dusunuyor olamaz sanmiyorum
Dün çıkan adam bana kolpa geliyor. Kısa boylu ya da kanat oynayabilen bir forvet gelecek bence.dün de danimarklı bir genconu ismi çıkmıştı genco bakıyoruz oraya glb
karar ver demiş arsenal
Yapmayin sunu.
karar ver demiş arsenal
ali akman uzerine bir tane daha forvet alirlar mi bilmiyorum hani fm oynuyor olsak gerek yok dersin ama seferovic allah korusun sakatlandi bir anda oyun sablonumuz cokuyor bu da bir gercek.Dün çıkan adam bana kolpa geliyor. Kısa boylu ya da kanat oynayabilen bir forvet gelecek bence.
Yapmayin sunu.
Forvete Larsson he.
Fatih Terimín telefon numarasi verilmeli italyanca da biliyordur az cok ona sorsunUlan galiba bu niye 13. oldunuz diyen