Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Midstjö transferini istiyor idim, kadromuzda ihtiyaç olduğu da şahsen açık; ancak eğer ilk lig maçımıza yetişemeyecek ise alternatif bir isme yönelmemiz daha iyi olabilir sanıyorum.
Yorumuma ekleme yapmak istedim, bence bu transferin olma ihtimali epey yüksek; bugün olmasa da bir kaç gün içerisinde bence İstanbul'da olabilir diye düşünüyorum; zira şampiyonluk hedefleyen bir takımız ve her maç bizim için önemli, tam kadroya yakın çıkmamız lazım ligin ilk maçlarına.

Aynı zamanda forveti de yedekleyebilen bir kanat olabilir

Evander gelse bari ya. Bir tane taraftara heyecan verecek topçumuz yok. Morutan dedik o da fos çıktı.

AZ'nin biraz daha para koparma çabasından başka bir şey değil Miçö'yü bırakmaması

Guldbransen Cenk özkaçar Efekan Karaca Evander Midjtsö Carvalho Umutt Bozok Ali Akman Vargas hangilerini alabilirsek alalım

oliveira transferi bence bizim 6 ve 10 için biraz elimizi bağladı

şöyle ki tempolu 8 yerine pasör 8 almamız 6 ve 10 konusunda daha tempolu canavar ve driblingçi adamlar almayı zorunlu kıldı

Üst adele yırtığı 1 ay yok demektir. Geçmiş olsun pedroya severim kendisini, fbye iyi oldu inş hayrını göremezler

Alınacak olan yabancı kanat oyuncusunun, sağ kanat olmasını mı istersiniz yoksa sol kanat mı?

İkiside olur farketmez.sonuçda ligin ilerleyen zamanlarında ya kerem yada yunus orta sahadaki adamların yetersizliğinden dolayı mevki değiştirecek.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt