Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 24.743
- 18.555
- 1.113
Ndombeleymis. Evet bedelsiz kiralayip maasinin yarisini Tottenham'a odetirsek Ndombele gelsinkimseyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ndombeleymis. Evet bedelsiz kiralayip maasinin yarisini Tottenham'a odetirsek Ndombele gelsinkimseyi
Bitanesi de frey i istediğimizi yazıyor, siz hala bunlara İnanıp yönetimi mi eleştiriyorsunuz . Alınanlar üzerinden eleştirsek?Ali Naci Küçük:
"Galatasaray, 33 yaşındaki Efecan Karaca'yı istedi. Alanyaspor Başkanı, 2 milyon Dolar talep etti. Galatasaray 1,5 milyona kadar çıktı. Ama Hasan Çavuşoğlu, 2 milyondan aşağı inmedi."
Harbi harbi bizden bir şey olmaz.
Eşek bile aynı çukura iki kez girmez biz tarihin en kotu spor kulübü başkanı bir daha seçtik.
O da gidip paraları saçmaya devam ediyor sanki babasının parası
Tostos verin yetkiyi gorun etkiyi diyor. Yetki toplantisi pazar mi yoksa o da mi cumartesi. Butce onay cumartesiymisSR Ptesi’den önce kap map gelmez demis
Sr kimdi reisSR Ptesi’den önce kap map gelmez demis
Biz buna gs ile ugrasan kisir kalir diyoruzInternete gore Joao Pedro 3-6 hafta yok. Oysa adamin kariyerinde 2016'dan beri 10 gunden fazla sakatlik yok![]()
Sakat oldugu icin olabilir miMidylandin maci baslamis evander kadroda yok
Biliyorum reis donememis hala onun icin sey ettimSakat oldugu icin olabilir mi![]()
O adam kesin sakat ya 1 ay falan daha. Bize kitlemek icin ugrasiyolar iste yok degilim diye postlar kulubun onu paylasmasi menajerle uyduruk bir bireysel calisma video mizanseni falan. Baya firil firil donuyorlar kitlemek icinBiliyorum reis donememis hala onun icin sey ettim
Sakat ya herifMidylandin maci baslamis evander kadroda yok
Dede reissSr kimdi reis