Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
berkey özcanı burda ben ve bikaç arkadaş dillendirdik.taylanla takas diye,okan mutlaka ister diye.veigayı forumda yine ben gundem yaptım.ben ve müritlerim emrinizdeyiz.

taylan ve cicadan iyi berkay özcan.taylanla,cica giderse ortasaha rotasyonu için berkay şart.bunları konuşmustuk

evanderle alakası yok berkayın saha içindeki oyun ve profil olarak.evander baya skorer bi oyuncu,okanın ön tarafta tam istediği gibi ofansif bi 8-10.atar,attırır.okanda böyle birini istiyo.

berkay ortasaha rotasyonuna,veiga veya evander de öne iyi olur

evander nasıl veto meto ya kaç kere istiyor bekliyor haberr yaptılar abv versin ilgi budalası şerefsiz prrimci köpeklerin. bunlara para atanlar daha gerizekalı zaten
Evander veto fan yoktur. Sakatlık durumu- raporları, ne zaman döneceği gibi durumlara bakılıyordu. Eğer hafif 1-2 hafta içinde hazır olacaksa gelir bence. Bu akşam ki toplantıda kararlar verilmiştir herhalde.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Göksel berkay transferinde bizi iyi kucaklar.

gecen yaz sürekli son dk becali okuyoduk.o neydi öyle:sick:

E yaanii
Evander veto fan yoktur. Sakatlık durumu- raporları, ne zaman döneceği gibi durumlara bakılıyordu. Eğer hafif 1-2 hafta içinde hazır olacaksa gelir bence. Bu akşam ki toplantıda kararlar verilmiştir herhalde.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ee yanii aklın yolu bir, veto edecen adamın peşinden 1 ay niye koşarsın. Acaba ordan bakınca biz bunlara inanacak kadar saf gibi mi gözüküyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt