Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
spor gecesi yayınını izledim.yalnız okan hoca diawara ve bakayoko yu red etmişsse saygım biraz daha arttı net(y) geçen sezon bu adamlar doğru düzgün kendilerine takımda yer bulamamış adamlar ve maliyetli adamlar. artı bazı haberler vardı okan hoca taylan ve berkanı kadroda düşünmüyor diye berkayı da yerli rotasyonu olarak düşünmüş olabilir.

haluk la gökhan da haberleri menejerlerden alıyo reisler berkay transferinde de yönetim teklif yapmadı diyo ve yönetim teklif yapmadıysa neden bu futbolcunun ismini söylesinler. birde sosyal medyada da köstebek muhabbeti falan yapıyolar muhabirlerin hepsi bu haberleri menejerlerden alıyorlar. yönetimde köstebek falan yok .kaldıkı yöneticilerin de taraftar olduklarını unutmamak gerek. neden takıma zarar versinler

Veiga olmaz çift haneli rakam istiyorlar. Sakatlık sorunu ciddi değilde 1 haftalık falan bir şeyse Evander gelir.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bonservis ne kadar isterler bilemiyorum ama transfermark değeri 12 görünüyor twitter dada yerli yabancı 2 gündür birçok haber var bizim 7 teklif ettiğimiz onların 10 istediği eğer bu rakamlar gerçekse olma ihtimali yüksek benim şahsi fikrim evander yerine veigayi tercih ederim 2-3sene önce fener çok istemişti ama alamamışlardı yeni alexsimiz olacak diye seviniyordu garibanlar bu arada 2022 40 maç 19 gol 17 asist

grilithin menajer değiştirmesi,bişeylerin de habercisi gibi.gueye şu an evertona sıcak bakıyo.carvalho lyona gidiyo.yaniii.tek alternatif kaldı o bölgede

şampiyonlar liginde 4.torbadan cıkan kek takımlar gibi midsö.bu şaşkınlık doğal.bize kek olmadıgını göstermeli

miço defanstan top çıkarırken ayağına top değen ikinci os'umuz olursa sıkıntı çıkarmaz çok. sırtı dönük top alırken zorlanacağını tahmin ediyorum. yüzünü kaleye döndüğünde pas kalitesi fena değil. bugunkü maçta gördük

miço defanstan top çıkarırken ayağına top değen ikinci os'umuz olursa sıkıntı çıkarmaz çok. sırtı dönük top alırken zorlanacağını tahmin ediyorum. yüzünü kaleye döndüğünde pas kalitesi fena değil. bugunkü maçta gördük
eyvah. bizim mevcut ortasahalar sırtı dönük top alınca rakip kaleye yüzünü bir türlü dönemiyorlar. bari miçoda olsaydı bu özellik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt