Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tafo, capone, felipe, lincoln, elano, jardel, telles, cris, mariano, marcao, maicon, fernando vs. daha aklıma gelmeyen bir sürü isim...

melo gitti yerini ancak bir brezilyalıyla doldurabildik.

bu yüzden tercihimi brasilden yana kullanıyorum YA EVANDER YA VEIGA KESİNLİKLE GELMELİ. yeter ki brasil topraklarında doğmuş olsun.

Bu haberler de çıkmaya başladıysa demek ki Okan hocayı hedef gösterip doğru düzgün transfer yapılmayacak.

Bu haberler de çıkmaya başladıysa demek ki Okan hocayı hedef gösterip doğru düzgün transfer yapılmayacak.

Gerçekten istememiş de olabilir geçen maç sonu hazır oyuncu istiyorum diye açıklama yaptı diawara ve bakayokonun hazırlık dönemini geçtim son sezonlari bile boş sayılır..
Diawara 8 bakayoko 20 maça çıkmış toplamda.. Bir de bakayokonun ciddi psikolojik sorunları olduğu söyleniyor.. Okan Hocanin yaptığı transferlere bakarsak Abdülkerim -Oliveira-Midso-Seferovic-Duboishep istikrarlı oyuncular düzenli forma giymişler son yıllarında belli ki mental olarak da sağlam adam istiyor..

Zaten 6 numara transferi yapılmayacak geçiştiriyorlar. Zor isim servis edecekler medyaya önümüzdeki günlerde oyalanacaklar sonra maddi konulara dikkat ediyoruz bütçe aşamayız diyip kapatacaklar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt