Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belçika'da 20 gol attı diye frey denen kazmayı istemeniz üzücü ..Bir de buna ciddi ciddi bonservis öderiz madem öyle bir iş yapılacak bizim lige çok daha uygun yaşı 22 olan Mulekayi alsaydık..

berkay çok iyi futbolcu alınmasını isterim ama ekstra oyuncu olarak tabi. 6 ve 10 numara dışında
Ağa adamın 109 maçta 3 gol 3 asisti var yapmayın gözünüzü seveyim. Defansif orta sahada değil merkezde hücuma yönelik oynuyor skor katkısı ne bilmiyor,hızlıda değil sadece disiplinli çalışkan Berkan’ın başka türlüsü.

Gelse maksimum 5-6 haftada homurdanırlar

Belçika'da 20 gol attı diye frey denen kazmayı istemeniz üzücü ..Bir de buna ciddi ciddi bonservis öderiz madem öyle bir iş yapılacak bizim lige çok daha uygun yaşı 22 olan Mulekayi alsaydık..

ben fb’deyken de istiyodum.
bizim ilerideki oyuncularinizi asiei rahatlatcak hamle olur

Ağa adamın 109 maçta 3 gol 3 asisti var yapmayın gözünüzü seveyim. Defansif orta sahada değil merkezde hücuma yönelik oynuyor skor katkısı ne bilmiyor,hızlıda değil sadece disiplinli çalışkan Berkan’ın başka türlüsü.

Gelse maksimum 5-6 haftada homurdanırlar
109 maçta 3 gol 3 asist yapmış ise alınmasın:) bunu bilmiyordum ama berkan ve taylandan daha yetenekli ve daha dikine oynayan bir futbolcu olarak biliyorum

Berkay falan gecelim abi
Seviye atlatacak 2-3 isim şart
Veiga vs öyle bir skor gücü lazım
Seferoviç ile oynayabilecek bazen de yedekleyecek biri lazım
6 numara zaten şart
Özellikle bu stoper yapısında 6 nonun ayakları iyi olmalı

109 maçta 3 gol 3 asist yapmış ise alınmasın:) bunu bilmiyordum ama berkan ve taylandan daha yetenekli ve daha dikine oynayan bir futbolcu olarak biliyorum
Öyle istatistiği var.

İşte kriterimiz Berkan-Taylandan iyi olsun dersek fazla adım atamayız 1 tık üstünü almak var 10 tık üstünü o yüzden o 2 futbolcu kılıklı herifler kıyaslama bile olamaz

ben fb’deyken de istiyodum.
bizim ilerideki oyuncularinizi asiei rahatlatcak hamle olur

Abi bu adamı bedava alsak ben de bu kadar tepki göstermezdim bir de yaşı 28 olmuş fiziksel özellikleri de gerilemeye başlayacak zamanla..
Bu herif tek forvet olmaz seferovicle de dusunemiyorum sanki seferovicin yanına daha hareketli ve golcü bir isim iyi giderdi..

Midsjoyu boklayanlar 2-3 mac sonra kral edecek

Allahım ne günlere kaldık yarabbim sen bu kulüpte büyüklüğünü kaldıracak insanlara görevde olmayı nasip et

Midtsjo ile şampi idik frey de gelirse şampiyo berkay da biterse şampiyonuz bu kadar basit mesele okan hocam gizli ilmi çözmüş

Frey burda rahatlikla is yapar

Gomise gonderip, alak

Kendimize dev aynasinda gormeye nezaman birakacaz, onu dusunuyorum.

Kerofieldin dedigi gibi, okadar kotu durumdayiz ki ekonomi, lig olarak, transfer yapmamiz bile mucize.

Gonul tabiki Gueye,Torreira falan ister ama o maliyetler zor artik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt