Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
7sdflgn.jpeg

Biraz çimelim dedik

İyi bir 6no ve 10 no alırsak mitso rotasyona olur,hatta taylanın oynama ihtimali kalmaz çok ii olur

Ama almazsak veya kaliteli birini almazsak fbnin 10 transfer yapıp iyi hiçbir adam almaması gibi bişey olur bu durum

sanırım Donat dediğimiz günler geride kaldı

hazır ve garanti oyuncu alacağız demiştik stratejimiz bu en başından beri - erden timur

Neden herkes Baris Alper kiralansin diyor anlamadim. Yunus ve Kerem’in alternatifleri su an Morutan, Kilinc ve Ogulcan. Kanada bir yabanci gelse dahi yeri geldiginde 3 yerli kuralindan dolayi Kilinc ve Ogulcan oynayacak. Kilinc ve Ogulcan mi oynasin ya da Baris Alper mi? Baris Alper’in umit milli takiminda bir cok macini izledim. Uc seye ihtiyaci var, oynamak, ozguven ve sol kanatta sans bulmak. Daha cok iceriye girmeyi tercih eden bir oyuncu.

Kerem veya Yunus yerine yabanci birini sahaya sürmek yasak mi oluyor? 3. türk baska pozisyona koymak yasak mi?

Ali , opsiyonsuz gelse de benden yana okey. Ha opsiyonlu olsa daha iyi olur ama gidip 250k aldığı yerde 1.5-2 milyon maaş isteyen adama kendini soydurmak yerine geçici çözüm bulmak daha akıllıca. Yerli fw elzem idi.

Eğer iyi bir Türk 6 no arıyorsak bu isim kesinlikle Trabzonlu Berat Özdemir olmalı.
Soğukkanlı özgüveni yüksek teknik ve fizikli.

Son yarım sezon çok fazla süre alamadı, 4-5 m bonservise bu iş biter.
Bir kaç maçına alıcı gözüyle baktım.

Bu luyindamanin kabilesinden anasina babasına emmisine filan biseymi yaptılar nasıl toparliyacaz biz bu adamı mental olarak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt